2777
2789
عنوان

زندگی بدون مردا

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 35 پست
اول باید ازدواج کنی🤒

آخه چرا بدون ازدواج نمیشه؟! یعنی ما مجردا لیاقت مادر شدن نداریم؟! خب ازدواج پیش نمیاد...

ببخشید حالا من چرا به جون شما غر میزنم؟؟؟؟؟!!!!!

السلام علیک یا بقیه الله ‌"عجل الله تعالی فرجه" به جمع مشق انتظار بپیوندید
مام باباهی فرداییم پدران شما هم مردای دیروز بودن

خوب این یه نظر بود استارتر گفت نظر بگیم.... ☹️

بعدشم یه چیز غیر ممکن و فقط برای شوخی.... 

با هر دین و اعتقادی که داری میشه برای رسیدن به هدفم دعام کنی؟ 🤗❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من خودم خیلی فمنیست هستما اما خانم ها باهم زندگی میکردن یجوری لوس میشد..نه جاذبه ای واسه هم داشتن همش دعوا و گیس و گیس کشی..نه کسی پایه سفر میشد 

همش به هم پز میدادن و زندگی کسل کننده ای میشد

من خودم به شخصه با بعضی خانم های افاده ای اصلا کنار نمیومدم..به یه مقامی هم که می رسیدن خدارو بنده نبودن😁

قبول کنید زن و مرد مکمل همن نمیشه بدون آقایون و آقایون بدون خانم ها زندگی کرد

خدایا میشه نی نی مون رو بی زحمت بدید😔خیلی وقته منتظرم..خدایا میشه اونجا مواظبش باشی و بهش بگی که مامانت خیلی دوستت داره انقد تلاش میکنه بیای تو دلش؟🥰🥰خدایا میشه بهم آرامش بدی بتونم دووم بیارم بدون اون؟خدایا میشه اجروثواب مادرهارو به منتظرای بچه هم بدی؟😔😔😔😔

دعا میکنم همه ما آدمها خوب باشیم رفتارهای خوبی داشته باشیم چه مرد چه زن دعا میکنم تو خونه همه ادمها ارامش باشه همه باهم خوش و خرم زندگی کنن تو زندگی هم مرد لازمه هم زن . بدون هم زندگی لنگ میزنه دعا میکنم همه مون عین ادم واقعی زندکی کنیم 

آخه چرا بدون ازدواج نمیشه؟! یعنی ما مجردا لیاقت مادر شدن نداریم؟! خب ازدواج پیش نمیاد... ببخشید حال ...

تنهایی مگه میشه بچه داری کرد یه بسته پوشک ۱۰۰تومنه😐

یه بچه اندازه ی خونواده خرج داره

اما اره اینکه ازدواج نمیشه کرد رو کاملا قبول دارم هم دخترا کم نمیخوان هم پسرا کلا تمایل به ازدواج ندارن

اگه احیانا کسی هم مثل من نیتشو داشته باشه هم گزینه مناسب پیدا نمیکنه

هم نمیتونه همه خواسته های دختر رو براورده کنه

بخدا کاربر آقا هستم🤒🤒