اب بزاره بجوشه با نمک .. نمک رو زیاد بریز یکم چون برنج آبکش می کنی نمک و می شوری میره می تونی یکم ازس بخوری نمکت رو تست کنی اصلا
برنجت اگر تازه اس که یکساعت اگر یکساله اس که از ۱۲ ساعت قبل تو آب و نمک بزار خیس بخوره ( وقت نداشتی هم نداستی دیگه بیخیال خیس نمی خواد )
آب ک جوشید برنج ک شستی رو بهش اضافه کن با شعله ی ملایم بزار بجوشه وسطاش یکم روغن پخت و پز بریز (اگر اوایلش روغن رو بریزی خیلی خوب باز نمی شه برنج )
دیدی برنجا اومد رو سطح آب و داره وا میره و باز میشه بردار یدونش از وسط نصف کن وسطش ی نقطه ی سفید دیدی وقت آبکشش هست
ی راه دیگشماینه که برنج و می خوری نباید زیر دندونت بیاد اگر زیر دندونت نیاد یعنی وقت آبکششه
بعد آبکشش کن برنج و کلا خیلی همنزن ک خورد و شفته نشه
بعدم شعله پخش کنی بزار رو گاز
قابلمه ی خالی رو بزار روش
تو قابلمه یکم روغن بریز نون بچین کف قابلمه
برنج رو که آبش رفته بریز تو قابلمه یه تپه درست کن با قاشق چندجاشو سوراخ کن بعد در قابلمه رو بزار
زیر گاز شعله رو کم کم کن بخار داد بیرون دم کنی بزار بزار دم بکشه با همون شعله ی کم
سعی کردم با جزئیات توضیح بدم اما بازم سوالی داشتی بپرس
کلا برنج درست کردن تجربه اس
حتی ماها هم ک بلدیم وقتی ی برنج و برای اولین بار بخوای درست کنی شاید خیلی خوب در نیاد
چون باید ببینی برنجش چ مدلیه دستت بیاد مدلشو