من دوتا لیوان شیرا ولرم میکنم بعد توش یه قاشق خمیر مایه و یه قاشق شکر میریزم یکم صبر میکنم تا عمل بیاد بعد دویا سه تا لیوان ارد میزارم کنار دستم و کم کم به شیر اصافه میکنم تا حالت خمیری و کش سان بشه و ورز میدم تا جای که دیگه به دست نچسبه وقتی اینجوری شود میام و استراحت میدم یه یه ساعت به خمیر و روشا میندازم تا گرم بمونه بعد اگر با مرع بخوام درست کنم مرعا ریش میکنم و یکم تفت میدم و رب و ادویه میزنم بهش و میزارم خنک بشه قارچ و فلفل دلمه ای را خوردمیکنم میزارم کنار دستم
من پنیر پیتزا هم استفاده میکنم توش البته کم شوهرم دوست داره خیلی
بعد یه ساعت خمیرا دوباره اروم ورز میدم بعد راست یه مشت از خمیر برمیدارم و چونه میگیرم و میزارم کنار وبعداروم بادست پهنشون میکنم و از موادم وسطش میزارم و پنیر روش میریزم و گوله میکنم بعد فرا گرم کردم ازقبل
من داخل تابه را چرب میکنم خمیرا را که گلوله کردما میچینم دورش و وسطشم یکی میزارم بعد روشا زرده تخم مرغ یا زعفرون یا روعن میزنم و میزارم تو فر حدود بیت دقیقه نیم ساعت
خیلی خوب میشه و قشنگ میشه وقتی پخت پفشم خوبه و داخل نونشم پوک میشه