خانومی این روزا رستورانها از سیبزمینی نیمهسرخشده استفاده میکنن. ولی اگه طعم واقعی سیبزمینی سرخشده رو دوست داری:
چندتا سیبزمینی درشت رو پوست کن و درشت خرد کن. برای مدت نیمساعت تو آبنمک بخوابون، بعد خوب آبکش کن و لای پارچه خشک کن، تو روغن فراوون سرخ کن، زیرش خیلی زیاد نباشه، وگرنه مغزش نمیپزه.
من خودم تو فر سرخ میکنم. خیلی خوشمزه و لذیذ میشه، در ضمن رژیمی هم هست:
فر رو از قبل روشن میکنم تا خوب داغ بشه، بعد از اینکه سیبزمینیها رو خشک کردم، تو تابه چدنی (یا تلفون) 2-3 قاشق روغن سرخکردنی میریزم، سیبزمینیها رو تو روغن میغلطونم تا همهجاشون چرب بشه، کمی آویشن و رزماری روش میپاشم و میذارم تو فر 250 درجه سانتیگراد طبقه وسط . بعد 20 دقیقه پشت و رو میکنم سیبزمینیها رو، وقتی کاملاً دو طرفشون برشته شد، با سس کچاپ سرو میکنم. فوقالعاده میشه، حتماً یهبار امتحان کن!!! میزنه رو دست فستفودها!!!!!!!!!!
در ضمن اگه دوست داشتی خوشحال میشم به وبلاگم که تجربههای آشپزیم رو توش مینویسم سر بزنی:
www.dastpokhte-man.blogfa.com