#اکانت تعطیل بچه ها هرکی امضای منو میبینه لطفا برام یه صلوات بفرستهغمگین ترین آدم منم...تنها تو این عالم منم...اصلا من اون آدم بدم... پرپر کردم گل باغ غرورم را...
دوره که دیدن ولی خب نمیشه اعتماد کرد حتی خودشونم میگن برید پیش متخصص
خب این دکتره که انجام میداد حتی نگفت که من متخصص نیستم من خودم تو سایت نظام پزشکی دیدم که زده دندانپزشک عمومی حالا نمیدونم شاید دانشجو تخصصهآخه متخصصا ۱۵به بالا میگیرن
من رفتم پیش متخصصی ک کارش جراحی دندان بود و تازه دوره ارتدنسی رو هم گذرونده بود انقد چرب زبونی کرد حتی یکمم از متخصص ارتدنسی گرونتر میگرفت ولی اخرسرگند زد به دندونام همم طول دوره 2ساله شد 4 ساله
من رفتم پیش متخصصی ک کارش جراحی دندان بود و تازه دوره ارتدنسی رو هم گذرونده بود انقد چرب زبونی کرد ح ...
من پیش متخصص رفتم دندون هام افتضاح بود تو یک سال شاید هم از یک سال کمتر دندون هامو درست کرد الان هم دارم نگهدارنده می ذارم
(عضو اکیپ فیلسوفان نی نی سایت 😂😎)چرا می زنی 😳..................................برو کنار اعصاب ندارم بذار رد شم 😑😑😑هر کی بیاد از روش میرم راه رو باز کنید 🚶♀️🚶♀️🚶♀️🚶♀️🚶♀️🚶♀️🚶♀️🚶♀️🚶♀️🚶♀️🚶♀️🚶♀️🚶♀️🚶♀️🚶♀️🚶♀️🚶♀️🚶♀️🚶♀️................................................................😑😑
اونهمه وقت گذاشتم کامل نشد مرتب بشه دوتاش از جلویی یکم انحراف پیدا کرد دگ خسته شدیم دراوردیم گفتیم ن ...
یعنی پول اش رو گرفت دندون هات هم درست نکرد 🤦🏻♀️
(عضو اکیپ فیلسوفان نی نی سایت 😂😎)چرا می زنی 😳..................................برو کنار اعصاب ندارم بذار رد شم 😑😑😑هر کی بیاد از روش میرم راه رو باز کنید 🚶♀️🚶♀️🚶♀️🚶♀️🚶♀️🚶♀️🚶♀️🚶♀️🚶♀️🚶♀️🚶♀️🚶♀️🚶♀️🚶♀️🚶♀️🚶♀️🚶♀️🚶♀️🚶♀️................................................................😑😑