البته وقتی خیلی خسته اس و حوصله نداره غذا بخوره فقط ترجیح میده بخوابه و خب گرسنه هم هست میبینم با ی چش نگاه غذا میکنه میکنم بیا سرتو بزار رو پای من بهت لقمه بدم عین این پسر بچه ها ذوق میکنه میاد میخوابع 😑
چیزی ک باعث از دست دادن ارامشت بشه ....« زیادی گرونه » رهاش کن
یک اردیبهشتی 🍀🍃❄موفق مستقل😎😎😎عاشق نقاشی رنگ ابرنگ و رنگ روغن🖍🖌😍😍🦄عاشق حضرت عباس (ع)💚❄ دخترشیرینی پز😁🍪🎂🍬🍫نقاش👩🎨مترجم کودک ونوجوان اینده😎😎😎😎😎🦄🦄🦄عاشق سفر گل جنگل باران🍀🌿🌳🌳🌱⚘🌷🌴🌾☘🍀🌲🌱حاجت دارم دلم روشن بهش میرسم😊 متولد سال ببر🐯آموختههایم از زندگی را در ۳ کلمه خلاصه میکنم: زندگی ادامه دارد.💙💚💛🧡💜❤❤💙💚💛🧡💜❤💙💛🧡🧡💜❤💙💚💛🧡💜❤💙💚💛🧡💜💙💚💛🧡💜❤❤💙💚💛🧡💜❤💙💛🧡🧡💜❤💙💚💛🧡💜❤💙💚💛🧡💜💙💚💛🧡💜❤❤💙💚💛🧡💜❤💙💛🧡🧡💜❤💙💚💛🧡💜❤💙💚💛🧡💜💙💚💛🧡💜❤❤💙💚💛🧡💜❤💙💛🧡🧡💜❤💙💚💛🧡💜❤💙💚💛🧡💜💙💚💛🧡💜❤❤💙💚💛🧡💜❤💙💛🧡🧡💜❤💙💚💛🧡💜❤💙💚💛🧡💜💙💚💛🧡💜❤❤💙💚💛🧡💜❤💙💛🧡🧡💜❤💙💚💛🧡💜❤💙💚💛🧡💜💙💚💛🧡💜❤❤💙💚💛🧡💜❤💙💛🧡🧡💜❤💙💚💛🧡💜❤💙💚💛🧡💜💙💚💛🧡💜❤❤💙💚💛🧡💜❤💙💛🧡🧡💜❤💙💚💛🧡💜❤💙💚💛🧡💜💙💚💛🧡💜❤❤💙💚💛🧡💜❤💙💛🧡🧡💜❤💙💚💛🧡💜
کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن
I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻......."کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ی عده هم مث مجید تو بفرماییدشام بخاطر مشکل گوارشی که پیداکردن گزارش میزنن🐒...... تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤