رها7رها مدیر عضویت: 1396/06/12 تعداد پست: 5360 عنوان ماه تولدتون چیه ؟ | مشاهده متن کامل بحث + 948 بازدید | 158 پست چقدر طالع بینی تون درسته ؟در مورد همسرتون چی ؟ماه تولد همسرتونم بگینطالع بینی سال دقیق تره بنظرتون یا ماه؟ 1399/11/05 | 14:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
scarlett_rhett عضویت: 1399/10/20 تعداد پست: 3583 جالبه معمولا همه میخونن مخصوصا زمان مجردی برام مهم نبوده اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️🌺 صلوات برای سلامتی و ظهور آقاامام زمان (عج)💚ایران من 🇮🇷 از اول خرداد ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم لاغر بشم ۷۵ کیلو هستم هدفم ۶۰ امروز ۱۹مرداد ۱۴۰۲شدم ۶۵کیلو😍.دارم بهت نزدیک میشم ۶۰ 😘
دامپزشک_دهکده عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 1946 برا من ۹۹ درصد درست بوده من همه ماها رو حفظم دیگه خصوصیات بهمنیا چیه؟هردوتا بچه هام بهمن ماهین إِلَهِي كَيْفَ أَدْعُوكَ وَ أَنَا أَنَا، وَ كَيْفَ أَقْطَعُ رَجَائِي مِنْكَ وَ أَنْتَ أَنْتَ، إِلَهِي إِذَا لَمْ أَسْأَلْكَ فَتُعْطِيَنِي فَمَنْ ذَا الَّذِي أَسْأَلُهُ فَيُعْطِينِي، إِلَهِي إِذَا لَمْ أَدْعُكَ [أَدْعُوكَ ] فَتَسْتَجِيبَ لِي فَمَنْ ذَا الَّذِي أَدْعُوهُ فَيَسْتَجِيبُ لِي، إِلَهِي إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَيْكَ فَتَرْحَمَنِي فَمَنْ ذَا الَّذِي أَتَضَرَّعُ إِلَيْهِ فَيَرْحَمُنِي، إِلَهِي فَكَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَى عَلَيْهِ السَّلامُ وَ نَجَّيْتَهُ، أَسْأَلُكَ أَنْ تُصَلِّيَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ، وَ أَنْ تُنَجِّيَنِي مِمَّا أَنَا فِيهِ، وَ تُفَرِّجَ عَنِّي فَرَجاً عَاجِلاً غَيْرَ آجِلٍ، بِفَضْلِكَ وَ رَحْمَتِكَ يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ
roze8 عضویت: 1392/08/06 تعداد پست: 2151 برا من ۹۹ درصد درست بوده من همه ماها رو حفظم دیگه سلام.طالعبینی ماهها رو از نت سرچ میکنی؟ اَلّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجل فَرَجَهُم
madmanjonn عضویت: 1398/12/19 تعداد پست: 6403 من آذر هستم شوهرم خرداد آدم خوبیه تنها بدیش که خیلی بده اگه خانواده اش ناراحتم کنن حتی حق با من باشه طرف اونا رو میگیره همین کارش باعث شده ازش دور بشم خدایا مراقب عزیزانم باش❤
فرهمندفرناز عضویت: 1399/10/01 تعداد پست: 12862 اره 😁 .(به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم .) ( که مازندران شهر ما یاد باد ، همیشه بر و بومش آباد باد. )
رها7رها مدیر استارتر عضویت: 1396/06/12 تعداد پست: 5360 من مرداد شوهرم بهمن کاملا درسته در مورد هر دومون چه شوهر خوب و مهربونی خوشبحالت همیشه آرامش دارین
رها7رها مدیر استارتر عضویت: 1396/06/12 تعداد پست: 5360 من آذر هستم شوهرم خرداد آدم خوبیه تنها بدیش که خیلی بده اگه خانواده اش ناراحتم کنن حتی حق با م ... آذر و خرداد با هم خیلی خوبن خرداد زیادی هواییه دیگه ، حساس نشو رو این مورد ، نفهمه حساسی درست میشه ، لج هم میکنه یوقتا
رها7رها مدیر استارتر عضویت: 1396/06/12 تعداد پست: 5360 سلام. طالعبینی ماهها رو از نت سرچ میکنی؟ هم نت هم کتاباشو دارم
رها7رها مدیر استارتر عضویت: 1396/06/12 تعداد پست: 5360 خصوصیات بهمنیا چیه؟هردوتا بچه هام بهمن ماهین دختر با پسر ؟خوشبحالتونمن دوست دارم بچم بهمنی باشه اگه پسر بود آبانی
رها7رها مدیر استارتر عضویت: 1396/06/12 تعداد پست: 5360 من متولد ۱۷ بهمن هستم شوهرم متولد ۲۶ آذر هست وای عزیزم دلم برات کبابه مثل ما
دامپزشک_دهکده عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 1946 دختر با پسر ؟ خوشبحالتون من دوست دارم بچم بهمنی باشه اگه پسر بود آبانی یعنی پسر بهمنی خوب نیست؟خصوصیات مردای بهمنی چیه؟مهر چی؟ إِلَهِي كَيْفَ أَدْعُوكَ وَ أَنَا أَنَا، وَ كَيْفَ أَقْطَعُ رَجَائِي مِنْكَ وَ أَنْتَ أَنْتَ، إِلَهِي إِذَا لَمْ أَسْأَلْكَ فَتُعْطِيَنِي فَمَنْ ذَا الَّذِي أَسْأَلُهُ فَيُعْطِينِي، إِلَهِي إِذَا لَمْ أَدْعُكَ [أَدْعُوكَ ] فَتَسْتَجِيبَ لِي فَمَنْ ذَا الَّذِي أَدْعُوهُ فَيَسْتَجِيبُ لِي، إِلَهِي إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَيْكَ فَتَرْحَمَنِي فَمَنْ ذَا الَّذِي أَتَضَرَّعُ إِلَيْهِ فَيَرْحَمُنِي، إِلَهِي فَكَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَى عَلَيْهِ السَّلامُ وَ نَجَّيْتَهُ، أَسْأَلُكَ أَنْ تُصَلِّيَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ، وَ أَنْ تُنَجِّيَنِي مِمَّا أَنَا فِيهِ، وَ تُفَرِّجَ عَنِّي فَرَجاً عَاجِلاً غَيْرَ آجِلٍ، بِفَضْلِكَ وَ رَحْمَتِكَ يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ