ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
خب خیلی از خانما نی نی سایتو نمیشناسن بعد میفهمن که کنجکاو میشن میان عضو میشن
خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊
چرا اسی ما از سال 86 اینجایم خیلیها هستن مرد ولی بنام خانم متاسفم براشون
آقا هستم🙋 🔵💲💙 بجای ایراد گرفتن از دیگران به فکر اصلاح خود باش 👐انگشتان دست را ببین بعد قضاوت کن 👂👂برای یاد گیری هیچ وقت دیر نیست 😑در جمع همیشه خاموش باش تا ذهن تقویت شود کاربر سال 85
خب مرد هم باشه مگه لولو خورخوره اس!! دنیا داره ب اخر میرسه اونوقت بعضیا دنبال اینن ک بدون ...
دنیا داره ب اخر میرسه؟
امام علی(ع) فرمودند: خداوند اجابتش را در دعاها پنهان داشته، پس هرگز هیچ دعایی را کوچک مشمارید.💙😇یه حاجت خیلی بزرگ دارم، اگه امضامو خوندی لطفا برام دعا کن😍💜 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم♥️🌹 اجرتون با امیرالمونین (ع)😊💛
شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم 😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم
ربطی نداره عزیزم نمیشه اینجوری گفت شاید با یه خط دیگه اومده و قبلا کاربر بوده
شیطون نکنه خودت هم مرد هستی اخه تازه سه روزه.ولی چون سه روزه تو شک هستم مرد هستی یا زن
تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.
ربطی نداره عزیزم نمیشه اینجوری گفت شاید با یه خط دیگه اومده و قبلا کاربر بوده
عزیزم
بعضیا خیلی بی پروا میان حرفای جنسی میزنن
باید شک کنیم بهشون. 😑
اکثرا هم شکمون ب یقین تبدیل شده
امام علی(ع) فرمودند: خداوند اجابتش را در دعاها پنهان داشته، پس هرگز هیچ دعایی را کوچک مشمارید.💙😇یه حاجت خیلی بزرگ دارم، اگه امضامو خوندی لطفا برام دعا کن😍💜 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم♥️🌹 اجرتون با امیرالمونین (ع)😊💛