2777
2789
عنوان

ب کسی چ ربطی داره اخه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 26 پست
ب خدا من خودهر ک ندارم مامانمم ک ادمیه ک سیاست نداره خوب ب کی بگم؟حالا اینجا این همه تاپیک حال بهم ز ...

درسته حرفتون

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودتم بکشی بازم یعده ارث باباشونا میخان،حرص نخور،عقده هاشونو از جای دگ میریزن سر ادم،خونتو کثیف نکن

چ میدونم والا کاش میشد ی سریارو از تاپیک بتونیم بیرون کنیم .

دقیقا منم الان یه قضیه مشکل این روزامه همس راجع بهش تاپیک میزنم تا کمی از دغدغه های ذهنیم کم شه و ب ...

اره دیکه خوب نخونن خوب نطر ندن چرا بقیه اینکارارو نمیکنن عاقل ترن میگن بابا طرف ی تاپیک زده لابد ی مشکلی هس ی هدفی داره دنبال راه چارشه یا احساس خطر کرده 

اره دیکه خوب نخونن خوب نطر ندن چرا بقیه اینکارارو نمیکنن عاقل ترن میگن بابا طرف ی تاپیک زده لابد ی م ...

دقیقا بعد یکی اومده نوشته ای بابا چقدر میگی میخوای بقیه ش رو من بگم 

خب مشکلمه دغدمه دوست دارم بگم تا کمی از تنش هام کم بشه

و دیگر هیچ…
فدات شم 

خدانکنه گلم

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|