برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
همچین میگی بنداز بره انگار اشغاله یا یه وسیله کهنه هست😒
آدَم بایَد اَنگَل شِناسی بِخونِه تا یِه سِریارو بشناسِه …این حجم از اعتماد ب نفستو گیگی چند میخری؟ یه عده آدم هستن که میفهمن که نفهمن اما نمی فهمن که میفهمیم نفهمن
I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻......."کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ی عده هم مث مجید تو بفرماییدشام بخاطر مشکل گوارشی که پیداکردن گزارش میزنن🐒...... تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤
💜 مامان 1400🌻《وخدایی که به شدت کافیست》 *هر وقت خیلی بهت سخت گذشت و نا امید شدی و رسیدی ته خط مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه ♡خدا هست ♡ تمام درها هم بسته باشد☆تو تنها امیدی خداوند آنجا که راه نیست راه میگشاید وهرگز دیر نمیکند فقط کافیست بدانیم ♡اومیبیند♡میداند♡میتواند♡ من ایمان دارم که تو هوام و داری به خاطر معجزه قشنگی که بهم نشون دادی هزاران بار ازت ممنونم . دوسِت دارم خداجون ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 《گیریم که من هنوز اختر نشدم ؛ یکسال دگر گذشت و مادر نشدم ؛ افسوس و صد افسوس که ناکام هستم ؛ در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》 ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡ خدا جونم منتظر معجزه بعدی هستماااااا😉😉😉 عاشقتم خدا جون💜 قربونت برم خدا جووونم معجزه بعدی هم نشونم دادی دیگه تا ۳ نشه بازی نشه ازت میخوام سومی دیگه نینی جونم باشه مرسی که هستی خدای مهربونم😊
گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤ میشه دعا کنید نی نیم سالم و سلامت دنیا بیاد؟خیلی منتظرش بودیم🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀