ی بسته پودر ژله
ی پیمانه آب
3 ق غ گلوکز مایع لوازم قنادیا و عطاریا دارن
3 ق غ پودر ژلاتین اونم لوازم ق و ع دارن
چند ق غ شیر برای کدر شدن ب دلخواه
چند ق غ شکر در صورت تمایل
پودر ژلاتین روی روی آب بپاشید
بعد پودر ژله رو بریزید
بزارید رو کتری یا ی ظرف کوچکتر پر آب جوش تا بنماری بشه و حل بشه کامل بعدگلوکز رو اضافه می کنیم ووقتی کامل شفاف شد داخل قالب از قبل چرب شده میریزیم
قالبم اگ ندارید میتونید جایخی رو چرب کنید بزارید توی فریزر بعد ک مواد از حرارت افتاد بریزید توی اون و بزارید تو یخچال تا ببنده
من پودر ژلاتین و گلوکز هر کدوم دو ق زدم خوب بود کشش ولی بنظرم 3 تا بزنید هر کدوم ک خوب کش بیاد
نوش جان.
اگ خوشتون اومد امضامم ببینید مرسی.