2733
2734
عنوان

ناهار فردا چی درست میکنید؟؟؟

1094 بازدید | 66 پست

فردا ناهار چی درست میکنید؟ 

تابستون بود بارون میومد من زیر درخت نارنج توی حیاط خونه پدری نشسته بودم بوی نم بارون و بوی درخت نارنج تمام وجودمو پر از عطر خوشبختی کرده بود من دختر همون بارونیم که بعدازظهر تابستون اون سال میبارید

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

2728

کشک بادمجون. سمبوسه هم چنددونه تو یخچال هست

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
2738
چی هست

ی بارخونه مادرشوهرم خوردم عاشقش شدم حتمابخورعالیه

@mojezeyechashni 

دوستای گلم سلام😍😍😍 در ادامه آموزش پیش غذاهای عربی امروز میخوام بهتون مُتَبَل یاد بدم که مثل کشک و بادمجون عرباست😁 من خیلی در مورد متبل و باباغنوش سرچ کردم هر دو از یک خانواده هستن و بیس اصلی کار بادمجون کبابیه ولی اینجور که متوجه شدم متبل ارده داره ولی باباغنوش نداره از دوست گلم هانی جون

@hani.sugarart 

که مراکش زندگی میکنه هم پرسیدم ایشونم تایید کرد✌ اگر شمام اطلاعات خاصی در این مورد دارید برام بنویسید خوشحال میشم🙏😍


@mojezeyechashni


#متبل


مواد لازم برای ۴ نفر:

بادمجان ۳ عدد 

سیر دو حبه

ارده (طحینه) دو الی سه قاشق غذاخوری

ماست یونانی یک قاشق غذاخوری سرپُر

نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

لیموترش یک تا دو عدد

جعفری ریز خرد شده دو قاشق غذاخوری

دانه انار دو قاشق غذاخوری(دلخواه)

روغن زیتون به میزان لازم


@mojezeyechashni

طرز تهیه:

برای کبابی کردن بادمجان ها ابتدا آن ها را شسته و سپس خشک کنید با نوک کارد چند جای بادمجان را سوراخ کنید. بادمجان ها را روی شعله مستقیم گاز یا روی منقل کبابی کنید تا پوست آن ها سیاه شود و بسوزد سپس در کاسه ای گذاشته و روی کاسه سلفون بکشید و یک ربع صبرکنید تا از داغی بیافتد. پوست سوخته بادمجان ها را به آرامی جدا کنید، اگر تخمه های زیادی داشت حتما جدا کنید سپس بادمجان های کباب شده را ساتوری کرده یا در دستگاه غذاساز له کنید.

@mojezeyechashni

 بادمجان ساتوری را در کاسه ای بریزید، سیر رنده شده، ارده، ماست، نمک و فلفل و آب لیموی تازه را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود از مواد بچشید و اگر لازم بود نمک و فلفل و آبلیمو اضافه کنید. روی مواد کیسه فریزر بگذارید و یکی دو ساعت در یخچال بگذارید. از یخچال که خارج کردید مجددا بچشید و اگر چیزی لازم بود اضافه کنید. متبل را در ظرف سرو بکشید، روی آن با پشت قاشق چند گودی ایجاد کنید، مقداری جعفری ریز شده روی آن بپاشید و روی متبل روغن زیتون بریزید

@mojezeyechashni

 و در آخر از دانه های قرمز انار برای تزیین استفاده کنید ریختن انار اصلا الزامی نیست و فقط برای تزیین و خوشگلیه متبله ساده ترین روش سروش شبیه حمصه که فقط یک گودی وسطش ایجاد کنید روغن زیتون بریزید و نهایتا کمی جعفری روی متبل بپاشید، میتوانید مقداری گوجه ریز خرد شده وسط کاسه بریزید که فقط برای تزیین و گارنیشه، متبل را همراه نان پیتا سرو کنید.

@mojezeyechashni


پ.ن.۱متبل، حموص، باباغنوش، محمره و.... این مدل پیش غذاهای عربی رو در کنار انواع سبزیجات و انواع غذای گوشتی میتونید سرو کنید.


پ.ن.۲ اون پشتم همون حمص با گوشته که چند روز پیش آموزشش دادم


آذرماهی ها تولدتون مبارک❤❤❤

@mojezeyechashni

عاشقتم خدا😍😍😍😍
2706
ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز