2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیحاله؟جنبوجوشش چطوریاس

جنب و جوشش خوبه.ولی یه روزهایی پرخاشگر و بی حوصله میشه و نق میزنه و عصبیه.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
بچه من پسره.باید بلندتر باشه از دخترای همسنش.۳ سال و ۹ ماهشه.حساس نیستم خواهر.رنگ و روش پریده.ناخنها ...

پسره منم سه سال و نه ماهشه. قدش ۱۰۰ هست وزنش ۱۴۶۰۰. ماشالله پسرت خوبه.ماشالله

پسره منم سه سال و نه ماهشه. قدش ۱۰۰ هست وزنش ۱۴۶۰۰. ماشالله پسرت خوبه.ماشالله

قد و وزن تولدش چند بود؟بچه من اول خیلی درشت بود‌الان ریزه شده غصه میخورم☹

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
۴۸ قدش بود ۲۷۵۰‌ وزنش

بیا😁 بچه شما که بهتر از بچه من رشد کرده😍😄😄😄ماشالله.خدا حفظش کنه. بچه من قدش ۵۴ بود وزنش ۴۱۰۰. الان کمبود داره.عقبه از نموداردخودش.

بیا😁 بچه شما که بهتر از بچه من رشد کرده😍😄😄😄ماشالله.خدا حفظش کنه. بچه من قدش ۵۴ بود وزنش ۴۱۰۰. ا ...

نه بابا. ببینی یه ذره است. قدشم خودم گرقتم شاید کم باشه. من حاملگی شهرغریب تنها بودم زیاد غذانمیخوردم.

نه بابا. ببینی یه ذره است. قدشم خودم گرقتم شاید کم باشه. من حاملگی شهرغریب تنها بودم زیاد غذانمیخورد ...

شما اینجوری اندازه نگیر که.به این فکر کن که بچه ای زیر ۳ کیلو بدنیا اومده و ریزه بوده تا الان چند برابر وزن تولدش رشد داشته.اون دیگه مدلش اینه.ریزه هستش.نمیتونه یهو بشه باللی بیست کیلو که.الگوی رشدش همینه.بچه ی منم یه کیلو چاق شه درست میشه.قدش هم ۶ سانت عقب مونده😓جبران نمیشه.

شما اینجوری اندازه نگیر که.به این فکر کن که بچه ای زیر ۳ کیلو بدنیا اومده و ریزه بوده تا الان چند بر ...

میشه. انشاءالله. تو این وضع گرونی. مغزیجات پسته و گردو هرروز یه پیاله میگن واسه قد خوبه. دیگه من در وسع خودم میرسم توکل به خدا

میشه. انشاءالله. تو این وضع گرونی. مغزیجات پسته و گردو هرروز یه پیاله میگن واسه قد خوبه. دیگه من در ...

مرسی مهربون.منم قبلا خیلی میگرفتم براش ولی اوضاع خیلی بد شده.توکل برخدا