2777
2789
بچه من پسره.باید بلندتر باشه از دخترای همسنش.۳ سال و ۹ ماهشه.حساس نیستم خواهر.رنگ و روش پریده.ناخنها ...

آها قد و وزن خوبه ولی کم خونی حتما درمانش کن

جان جانانم💗💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سه چهارساله ها چ ورزشی براشون خوبه؟ 

عزیزم دکترباید بگه ولی شیر خیلی خوبه

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

سلام عزیزم.شربتosteocare خوبه داخل گوگل سرچ کن.من دکتر به پسرم داد،چون شیر نمیخورد اصلا و از شیر تازه گرفته بودمش.بعد به نظرم پاهاش به سمت داخل بود و ناخناش شکننده،اینو خورد دو یا سه دوره خوب شد.داخلش زینک و کلسیم ویتامین دی داره.به نظرم اشتهاشم خوب کرد.شربت ویتا زینک ایرانی ام خوبه اونم ویتامین و زینک و کلسیم داره.

عزیزم دکترباید بگه ولی شیر خیلی خوبه

من همیشه شیرمیدم بهش صبحانه یکم نون هم میزیزم داخلش ک سیربشه اونجوری خالی نمیخوره مگ ب زور

منم حس میکنم قدش کوتاهه پسرم۴سالشه بامتراندازه میگیرم یه بار۱۰۰یه بار۱۱۰نمیدونم کدوم درسته

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍
من همیشه شیرمیدم بهش صبحانه یکم نون هم میزیزم داخلش ک سیربشه اونجوری خالی نمیخوره مگ ب زور منم حس م ...

شاید نحوه اندازه گیری قدت اشتباهه چون روشش خاص هست و باید بدن کاملا صاف و پاشنه پا بچسبه به دیوار 

جان جانانم💗💕

من همیشه شیرمیدم بهش صبحانه یکم نون هم میزیزم داخلش ک سیربشه اونجوری خالی نمیخوره مگ ب زور منم حس م ...

عزیزم قد به دوتا چیزه یکی زن یکی تعذیه اولا اصلا بابچه های دیگه مقایسه نکنید فقط به رشد قدش توجه کنید

اگه نیازه ببرین دکتر دارو بده

من از اشناهامون رفت دکتر پسره ۱۴ ساله که کوتاه بود دکتر گفت روزانه یه لیتر شیر بخور در عرض ۶ ماه قد کشید با والیبال و روزانه یه لیتر شیر خوردن

روش گرفتن قد پاشنه ها رو بچسبون به دیوار از دقیقا بالای کف سرش تا دقیقا کنج دیوار قدشه

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
شاید نحوه اندازه گیری قدت اشتباهه چون روشش خاص هست و باید بدن کاملا صاف و پاشنه پا بچسبه به دیوار&nb ...

نه من همینجوری ایستاده الکی میگیرم☹

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍
عزیزم قد به دوتا چیزه یکی زن یکی تعذیه اولا اصلا بابچه های دیگه مقایسه نکنید فقط به رشد قدش توجه کنی ...

اهامرسی عزیزم😘

اهامرسی عزیزم😘

❤❤❤