مصرف برخی از مواد غذایی برای افرادی که دچار انواع بیماری های مفصلی هستند می تواند مضر باشد برخی از مواد غذایی مضر برای بیماری روماتیسم به شرح زیر می باشد:
1- غذای طبخ شده در حرارت بالا: غذاهای سرخ شده، چرب و کبابی که دارای روغن بسیاری هستند از مولکول های خطرناکی برخوردار می باشند و سبب تشدید این نوع بیماری می شوند.
2- غذاهای حاوی روغن زیتون: استفاده از روغن زیتون در غذاها، امکان دارد سبب افزایش التهابات در بدن شود و این امر سبب ایجاد مشکلاتی در روند بهبود بیماری روماتیسم می شود.
3- غذاهای پرنمک: نمک علاوه بر اینکه سبب افزایش فشار خون می شود سبب تشدید بیماری روماتیسم نیز می شود.
جهت مطالعه مقاله میوه های مناسب برای بیماری روماتیسم کلیک کنید.
مواد غذایی مضر برای بیماری روماتیسم#
بیماری روماتیسم#
درمان بیماری روماتیسم#
روماتیسم مفصلی شانه#
جراح متخصص شانه#