2777
2789

بچه هاا به شکل عجیبی عاشقشون شده. تی وی یانگوم و دونگ یی و بعدم افسانه خورشید و ماه رو گذاشت مامان من یه قسمتم جا ننداخت. با عشق راس ساعت نه منتظر میموند😅  بعد سریال بعدی بینوایان گذاشت حالش گرفته شد حسابی بنده خدا.

خلاصه که دیروز تو فیلیمو سرچ کردم یخورده.منشی کیم چشه رو شروع کردیم به دیدن. بدک نیست ولی یخورده زیادی دو نفره ست و صحنه هاش میپره تو فیلیمو نمی‌فهمیم چی میشه😅من تو عمرم فیلم کره ای ندیدم و نمیدونم چیا خوبن. ژانر آروم و عاشقانه و تا حدی طنز دوست داره نه تخیلی. از این امپراطوریام دوست داره. معرفی بفرمایید لطفا اگه اینکاره این.تشکر🌺😊

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمیدونم چرا دوس داشتم مامانت رو بچلونم😅😅😅 ماچش کن😍❤️

من ب معجزه نوشتن ایمان دارم چون قبلا تجربه اش رو داشتم ک خواستم رو نوشتم و بهش رسیدم وقتی تیکرم تموم شه من پیشرفت شغلی عالییی دارم در آمدم ب میزانی ک میخوام رسیده و رابطه عاطفی پایدار و سازنده ای دارم😍😍😍😍😍😍💪💪💪💪💪💪

وای پدربزرگ منم ساعت ۹ مینشست نگا میکرد الان ک تموم شدن خیلی ناراحته

زيباترين انسانهايى كه تا كنون شناخته‌ام، آنهايى بودند كه شكست خورده بودند، رنج ميكشيدند، دچار فقدان شده بودند و با اين حال راه خود را از اعماق درد و رنج گشودند و بيرون آمدند.
آقای ملکه رو براش دانلود کن عااالیه 

لعنتی باحاله ملکه من سرش خیلی خندیدم

خب رسیدم ب ۹۹/۹/۹ تنها کار خاصی ک میتونستم بکنم تو این تاریخ خاص ساخت اکانت رند بود تو اخرین تاریخ رند قرررررررن😎😂
عزیزم چشم😂 دقیقا خودمم😍😅 خیلی ناراحت بود که دیگه تی وی کره ای نمیده ساعت نه😅

ی فیلم باحال ایشاالله پیدا کنی براش

من ب معجزه نوشتن ایمان دارم چون قبلا تجربه اش رو داشتم ک خواستم رو نوشتم و بهش رسیدم وقتی تیکرم تموم شه من پیشرفت شغلی عالییی دارم در آمدم ب میزانی ک میخوام رسیده و رابطه عاطفی پایدار و سازنده ای دارم😍😍😍😍😍😍💪💪💪💪💪💪
آقای ملکه و عاشقان ماه...اولیه در حال پخشه و طنز دومیم اوایلش خنده دار بود بعدا حسابی درام شد

عاشقان ماه رو اول گذاشتم قبل این منشی کیم ولی اولش تخیلی بود گفت ازینا دوست ندارم. آقای ملکه رو سرچ میکنم مرسی😘