✋سلاو له کورد (این تاپیک و زدم تا ببینیم کورد چقدر اینجا داریم سلام به همه 😘
💕هربژی کورد💕 درپس هر قضاوت ما یک نفر می جوشد یک نفرمی سوزد ویک نفر می میرد قبل از آنکه زبانت آلوده ی کشتن کسی شود حرفهای خامت را بگذار خوب بپزند...! کاربرساله ۹۵هستم خودمم نمی دونم چطور اومدم اینجارو پیداکردم مثل چراغ جادویی یه هو اومدم تو تاچشم بازکردم اوه چندسال گذشته ومن معتاد شدم 😁
به سلامتی اون رفیقـی که مجازیه اما یه جوری برات سنگ صبوره که هیچکدوم از رفیقای واقعیت به گرد پاش هم نمی رسن 👭❤@هناسه۱۳۷۳ حتی اگه کسی بهت بدی کرد بازم هیچ وقت قلبشو نشکونچون فقط یه قلب داره…!بزن دندوناشو بشکن که 32 تا داره!!! روغن نارگیل اگه خوب بود موهای خودِ نارگیل اونجوری نبود !شبیه پشم گوسفنده والا
بعدشم میتونی یکی دوتا کار باهم انجام بدی با پنج شش ساعت ماهی دوتومن به بالا دربیاری
عه چه جالب الان خودت ماهی چند درامدته؟؟
به سلامتی اون رفیقـی که مجازیه اما یه جوری برات سنگ صبوره که هیچکدوم از رفیقای واقعیت به گرد پاش هم نمی رسن 👭❤@هناسه۱۳۷۳ حتی اگه کسی بهت بدی کرد بازم هیچ وقت قلبشو نشکونچون فقط یه قلب داره…!بزن دندوناشو بشکن که 32 تا داره!!! روغن نارگیل اگه خوب بود موهای خودِ نارگیل اونجوری نبود !شبیه پشم گوسفنده والا
نه با گوشی میشه بستگی داره من بیشتر پیشتیبانی میکنم
با گوشی تایپ سخته بهم میریزه فونتش
آره یکم سختتره ولی میشه با کامپیوتر تایپ کنی بریزی تو گوشی بفرستی کلا یکم سخته هرکاریم سختی دا ...
متاسفانه سیستم ندارم
ببخش گلم اذیتت کردم موفق باشی
❤یاسینی مه رگم ته نیاناوته......❤ 💎همراه تاپیک بامدادخمار💎 وزن شروع۱۰۷😖😢 ۱۷اسفند۱۰۶/۴۵۰. وزن۲۴اسفند۱۰۴/۴۰۰ وزن۲فروردین۱۰۲/۷۰۰ وزن۸فروردین۱۰۲ هدف اول۱۰۰🔓۱۵فروردین وزن۹۹/۸۰۰ به اولین هدفم رسیدم خدایاشکر😃هدف دوم۹۵🔒 هدف سوم۹۰🔒 هدف چهارم۸۵🔒 هدف آخر۸۰🔒 👈 من میتونم این قفلارو باز کنم ☝️