@دخی_بهمنی هرروز منتظرتم تا برگردی مطمعنم منو فراموش نمیکنی و دوباره برمیگردی.نگار برگرد عشقم بدون تو داغونم👉این امضارو همیشه یادگاری میزارم بمونه تا یادم باشه روز برگشت نگارم یعنی ۱۳ فرودین ۱۴۰۰ بهترین روز زندگیم بود
امتحان های ما از چهار بهمن شروع میشه ولی به هرحال زمان امتحانات هرچی سرگرمی باحال و مفرح هست به ذهنت میرسه البته لزومی هم نداره مفرح باشه ممکنه از یه سریال اصلا خوشت نیاد ولی موقع امتحانات بهترین سریال میشه برات
قومی متفکرند اندر ره دین قومی به گمان فتاده در راه یقین میترسم از آن که بانگ آید روزی کای بیخبران راه نه آنست و نه این🌺🌺🌺
@دخی_بهمنی هرروز منتظرتم تا برگردی مطمعنم منو فراموش نمیکنی و دوباره برمیگردی.نگار برگرد عشقم بدون تو داغونم👉این امضارو همیشه یادگاری میزارم بمونه تا یادم باشه روز برگشت نگارم یعنی ۱۳ فرودین ۱۴۰۰ بهترین روز زندگیم بود
تو زیباترین اتفاق زندگیمی🦋 ❤عیونک غرامی عبرنی حدودک یا غرامی ❤ در شب کوچک من ،افسوس باد با برگ درختان میعادی دارد ♡در شب کوچک من دلهره ویرانیست♡گوش کن وزش ظلمت را میشنوی ؟من غریبانه به این خوشبختی مینگرم ♡لحظه ای وپس از آن هیچ پشت این پنجره شب دارد میلرزد وزمین دارد باز میماند از چرخش♡پشت این پنجره یک نامعلوم نگران من وتوست ♡ای سراپایت سبز دستهایت را چون خاطره ای سوزان در دستهای عاشق من بگذار ولبانت را چون حسی گرم از هستی به نوازشهای لبهای عاشق من بسپار ♡♡♡♡♡♡♡♡♡باد مارا خواهد.....