2777
2789
عنوان

یعنی لیاقت ندارم 😔😔😔😔😔😔

395 بازدید | 30 پست

دیشب تو یه جمع بودم همه بچه داشتن یکی حامله بود یکی بچه ی ۴ ماهه داشت یکی بچه ی ۵ساله همه داشتن باهم درمورد بچه هاشون با هم حرف میزدن و من فقط نگا میکردم دیدم تنهام بغض کردم گوشیمو دست گرفتم رفتم یه گوشه تنها نشستم .بچه ها یعنی من لیاقت مادر شدن ندارم 😢کاش میشد انتخاب کنی که چه زمانی بمیری .من دیشب از ته دلم آرزوی مرگ کردم .از نگاهای بقیه خسته شدم 

🤔

اقدام کردی

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شاید قرار بچه ای دیرتر به ت  داده بسه ولی از همه اونا صالح تر و بهتر باشه

من یه زن فمنیستم و به فمنیست بودنمم بع شدت افتخار می کنم ازادی و برابر حق همه انسان هاستبرای بحث و دعوا نیومد و معتقدم نظر هرکسی تا وقتی که به جامعه ضرر نزنه برای خودش قابل احترامه البته تا وقتی که به جامعه ضرر نزنه توی تاپیکای کتاب و فیلم و اطلاعات پزشکی [درحددانشجو]می تونم کمک کنم♥

الهی هیچ وقت ناامید نشی 

ایشاله خدا اولاد سالم وصالح بهت بده 

آجیا واسه پسرم دعا کنید مشکلش رفع بشه خیلی حالم خرابه 😥😥😥 دعا کنید ناامید نشم 🙏🙏🙏خدا بچه سالم و صالح نصیبتون کنه 😭😭😭🌹🌹🌹🌹

من خودم از بچه بدم میاد ازین جمعا اصلا شرکت نمیکنم تو جمعای مجردا یا کسایی ک راجب چیزای جذاب تر حرف بزنن فقط فعالم😁

خوشبختی به کسانی روی می آورد که برای خوشبخت کردن دیگران می کوشند
سه تا سقط داشتم الان دوساله اقدامم هیچی به هیچی

انشاالله دامنت سبز بشه عزیزم🙏🏻

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

عزیزم بچه دار شدن لازمش یه رابطه ی جنسیه فقط. لیاقت نمیخواد.این همه ننه بابای معتاد و درب و داغون.

بچه ی خوب داشتن و تربیت درست و مادر خوب بودن لیاقت میخواد.

شما هم پیگیر درمانت باش.حتتتما مادر میشی و مادر با لیاقتی هم میشی.