2737
2734
عنوان

من بلد نیستم ماکارونی...

| مشاهده متن کامل بحث + 698 بازدید | 82 پست
من اصلا بسته اش و یادم نبود شاید از نظر شما خنده داره باشه ولی خب بلد نبودم

چن سالتونه حدس میزنم خیلی کم باشه جدی تاحالا ناکارانی درست نکردین؟

دقت کردین همیشه اون ادمایی که خیلی بدن شعور ندارن به راحتی دل میشکنن زندگی مردمو خراب میکنن همیشه برندن وبرعکس اونایی که سعی کردن تو زندگی این کارارو نکنن زندگیشون جهنم شده واقعا چرا .....اونوقت میگن خدا عادله اخه چرا.   این دیگه چجور عدالتیه؟.


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اگه علاقه مند ب آشپزی هستی من آشپزیم خیلی خوبه (البته تعریف از خود نباشه!) دوس داشتی درخواست ...


عزیزم مایع ماکارونی رو درست کردم ولی فکر کنم نپخته نمیدونم وووییی

2731
ببین من اول پیاز و فلفل دلمه رو نگینی خرد میکنم میریزم تو تابه با کمی روغن و زرد چوبه و نمک  آر ...


درست کردم ولی فکر کنم مایع کارونی خوب نشد همه چی رو رعایت کردم اما انگار خامه

2738

سلام منم روش پخت خودمو خدمتتون عرض می کنم 

اول با توجه ب میزان ماکارانیت ی قابلمه انتخاب کن توش نمک و روغن حدود دو ق غ و ی کم زردچوبه بریز 

بزار روی اجاق گاز وقتی شروع کرد ب جنب و جوش و حباب

ماکارانیتو اگ دوس داری ب سه قسمت تقسیم کن بنداز توش سریع باچنگال بازش کن ک بهم نچسبه چون روغنم انداختی مانع چسبیدنش میشه

 بعد چون ماکارانی سایزای مختلف داره قطر 1 من میگیرم خوشمزه میشه 

ب تایم روی بسته دقت کن علاوه بر اون خودت ی دونه در بیار اگ نرم شده زود بنداز روی آب کش 

بعد با آب سرد خووووووب بشور 

ته قابلمه اگ دوس داری روغن بریز چند تا سیب زمینی ی طرفشونو سرخ کن برگردون بزار باشن یا نون لواش بزار ی لایه ماکارانی بریز بعد

(حالا سسی ک از قبل آماده کردی بسته ب ذائقه خودت 

مثلا( سویا و مرغ نگینی یا سویا و گوشت چرخ کرده  یا گوش)به اضافه سیب زمینی نگینی و فلفل دلممه و رب و نمک و اگ دوس داری ی ذره فلفل 

اول سیب زمینی یارو سرخ کن بعد سویا و بزار سویا خوب برشته بشه 

رب هم باید بزاری رنگ پس بده خوب تفتش بده )

ی لایه سویا ی لایه ماکارانی 

یا میتونی همشو با هم مخلوط کنی و بریزی روی ته دیگی ک گذاشتی و جمش کنی چند تا سوراخ با پشت قاشق...ایجاد کن 

بعد بزار دم بکشه 

دم ک کشیدخاموشش کن اگ عجله نداری فورا به همش نزن چند دقیقه صبر کن ی کم از حرارت بیفته 

نوش جان

2706
ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
2730
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز