سلام منم روش پخت خودمو خدمتتون عرض می کنم
اول با توجه ب میزان ماکارانیت ی قابلمه انتخاب کن توش نمک و روغن حدود دو ق غ و ی کم زردچوبه بریز
بزار روی اجاق گاز وقتی شروع کرد ب جنب و جوش و حباب
ماکارانیتو اگ دوس داری ب سه قسمت تقسیم کن بنداز توش سریع باچنگال بازش کن ک بهم نچسبه چون روغنم انداختی مانع چسبیدنش میشه
بعد چون ماکارانی سایزای مختلف داره قطر 1 من میگیرم خوشمزه میشه
ب تایم روی بسته دقت کن علاوه بر اون خودت ی دونه در بیار اگ نرم شده زود بنداز روی آب کش
بعد با آب سرد خووووووب بشور
ته قابلمه اگ دوس داری روغن بریز چند تا سیب زمینی ی طرفشونو سرخ کن برگردون بزار باشن یا نون لواش بزار ی لایه ماکارانی بریز بعد
(حالا سسی ک از قبل آماده کردی بسته ب ذائقه خودت
مثلا( سویا و مرغ نگینی یا سویا و گوشت چرخ کرده یا گوش)به اضافه سیب زمینی نگینی و فلفل دلممه و رب و نمک و اگ دوس داری ی ذره فلفل
اول سیب زمینی یارو سرخ کن بعد سویا و بزار سویا خوب برشته بشه
رب هم باید بزاری رنگ پس بده خوب تفتش بده )
ی لایه سویا ی لایه ماکارانی
یا میتونی همشو با هم مخلوط کنی و بریزی روی ته دیگی ک گذاشتی و جمش کنی چند تا سوراخ با پشت قاشق...ایجاد کن
بعد بزار دم بکشه
دم ک کشیدخاموشش کن اگ عجله نداری فورا به همش نزن چند دقیقه صبر کن ی کم از حرارت بیفته
نوش جان