به به خیلی خوشمزه اس منم عاشقشم و رسپی اورجینال دارم.
اونیکه تو کلاردشت خوردیم و دیدم مرسومه اینه:
برنج اگه نیم دونه باشه بهتره نصف پیمانه
سیب زمینی یه دونه بزرگ مکعبی درشت تکه بشه
حبوبات شامل عدس و لوبیا باقالی یک پیمانه خیس خورده
سبزی آش
رب آلوچه
سیر داغ فراوون
حالا نکته اینجاست که اونا کدو میریزن. کدوهاشون شبیه کدو تنبله ولی کوچیکتره سبزه.
ریشه ی چغندر هم میریزن که سفید رنگه .
سیر داغشون رو که درست کردن توش چندتا گوجه ریز میکنن.
یه سری سبزی محلی هم دارن که من خشک شدشو دارممثل چوچاق و پونه وحشی