تاب مدیر استارتر عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 3060 عنوان اوف اوف 126 بازدید | 8 پست سلام شب بخیرمن امشب خواهرشوهرمادرشوهرم اومدن خونمون بعدیه جاری دارم یه پسریه دخترداره همیشه خداهم بامن سرسنگین قهره من دوتادختردارم بچه های اول ماباهم هم سن سالن خواهرشوهرم هم یه پسرداره ولی جونش به پسرجاری بنده مادرشوهرم هم همین طوره شام که کشیدم مادرشوهرم براپسرجاری غذابرداشت جداکرد جاری حالااصن بامن حرف نمیزنه بعدگفت زنگ بزن بیادتوتراس غذابده گفتم باشه زنگ زدم پسرش برداشت گفتم بیاتوتراس گفت باشه قط کردرفتم توتراس صدازدم پسره گفت من نمیام حموم بودم خواهرشوهرم گفت بروپایین برودرشونوبزن ببره بده من رفتم بردم دادم الان میگم چراوقتی جاری نیومدتوتراس چرابردم دادم اون همه پله رفتم پایبن رفتم توکوچه بردم بهش دادم ازخودم حالم بهم میخوره پسرکه پسرباشه چقدتحقیرشدم دارم منفجرمیشم 😍😍😍😍😍😍 1399/10/26 | 23:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تاب مدیر استارتر عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 3060 باخودت عهد کن دیگه این کارونکنی مادرشوهرم خواهرشوهرگفتن ولی چقدمن خرم 😍😍😍😍😍😍
تاب مدیر استارتر عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 3060 دیگه دا دنی رو دادی عزیزم حرص نخور براخوردنی نبودبرااینکه چقددست بالاگرفت خودشو 😍😍😍😍😍😍
asabani عضویت: 1399/10/01 تعداد پست: 1516 براخوردنی نبودبرااینکه چقددست بالاگرفت خودشو میدونم سختهزور میاد به ادم
تاب مدیر استارتر عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 3060 میدونم سختهزور میاد به ادم حالااون براپسرش تولدگرفت چیزی به دخترامن ندادولی این چون پسره آبم بخوام بخورم بایدباهاش تقسیم کنم 😍😍😍😍😍😍
تاب مدیر استارتر عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 3060 بنظرتون به پدرشوهرم صبح بگم اون خوبه طرف ماهست 😍😍😍😍😍😍