اره
خب
۵ تا تخم مرغ بردار سفیده و زرشو جدا کن و سفیده رو با همزن بزن در حین زدن وقتی یکم سفت شد ی لیوان شکر بریز توش و انقد بزن تا سفد شه بعد زرده رو هم با قاشق هم بزن و یکم وانیل و نصف لیوان روغن و ی لیوان اب جوشیده بریز توش و هم بزن در نهایت زرده رو بریز تو سفیده و ی دور دیگ با همزن هم بزن(اگ دقت کنی تو این مرحله یکم حباب داره)تاکید میکنم زرده رو بریزی تو سفیده ها ن برعکسش بعد دو و نیم لیوان ارد الک شده و ی کوچولو بکین پودر رو بریز و سریعا بزار تو فری ک قبلا گرم کردی دمای ۱۸۰ درجه ،۴۰ دقیقه بعد امادس...این کیک انقد پوک و نرمه ک حد نداره ینی بزاری تو دهنت اب میشه...درست کردی حتما بهم خبر بره...نکتش اینه ک این کیک ب درد خامه کشی نمیخوره چون فوقرالعاده پوکه