2726
عنوان

خدایی کی کیک خوشمزه بلده بپزه

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 33 پست
خب یاد میدی؟

اره

خب 

۵ تا تخم مرغ بردار سفیده و زرشو جدا کن و سفیده رو با همزن بزن در حین زدن وقتی یکم سفت شد ی لیوان شکر بریز توش و انقد بزن تا سفد شه بعد زرده رو هم با قاشق هم بزن و یکم وانیل و نصف لیوان روغن و ی لیوان اب جوشیده بریز توش و هم بزن در نهایت زرده رو بریز تو سفیده و ی دور دیگ با همزن هم بزن(اگ دقت کنی تو این مرحله یکم حباب داره)تاکید میکنم زرده رو بریزی تو سفیده ها ن برعکسش بعد دو و نیم  لیوان ارد الک شده و ی کوچولو بکین پودر رو بریز و سریعا بزار تو فری ک قبلا گرم کردی دمای ۱۸۰ درجه ،۴۰ دقیقه بعد امادس...این کیک انقد پوک و نرمه ک حد نداره ینی بزاری تو دهنت اب میشه...درست کردی حتما بهم خبر بره...نکتش اینه ک این کیک ب درد خامه کشی نمیخوره چون فوقرالعاده پوکه

اره خب  ۵ تا تخم مرغ بردار سفیده و زرشو جدا کن و سفیده رو با همزن بزن در حین زدن وقتی یکم سفت ...

بعد این ک اردو من خودم با کف گیر هم میزنم چون خ بزرگه و کمتر لازمه ک هم بزنی...و این ک در یه جهت باشه و حین ریختن ارد بازم اردو الکی کنی...اگ فاصله بین الک و ظرفت بیشتر باشه ارد خ سبک تر میشینه رو مایع کیک...

موفق باشی گلم

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥

 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷

اره خب  ۵ تا تخم مرغ بردار سفیده و زرشو جدا کن و سفیده رو با همزن بزن در حین زدن وقتی یکم سفت ...

باهمزن بزنم سفیده خراب نمیشه؟اخه سفیده رو جدا کنی مگه نباید با لیسک هم بزنی

زندگی مثل مادرت نیست که برای شام صدات کنه،زندگی ولت میکنه تا ازگشنگی بمیری😐خدایا مراقب آدم های خوب زندگیم باش...


درود بر بانوان عزیز

من یه پیج زدم تا بتونم کسب درآمد کنم
خوشحال میشم از نزدیک با کارهای من آشنا شید
اول راهم و به حمایت شما عزیزان نیاز دارم
آدرس پیج در اینستاگرام
https://www.instagram.com/aza_silk/ 
ازتون خواهش میکنم فالو کنید و به دوستانتون معرفی کنید 

2728
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
2730
پربازدیدترین تاپیک های امروز