آرزوهای شخصیم این که
دوس داشتم تحصیل کنم و مدرک در حد دکترا داشته باشم
دوس داشتم چندین زبانِ خارجه یادبگیرم.تا آخرِ عمرم زبان بخونم
دوس داشتم یه رشته ی ورزشی رو خیلی خوب ادامه بدم تا آخر عمرم فقط بخاطر سلامتیم
دوس داشتم شنا یادمیگرفتم بخاطر تفریح کردنش و اگه جایی میرفتیم و رودخانه داشت حداقل شنا بلد باشیم
دوس داشتم رانندگی بلد باشم و گواهی نامه بگیرم
دوس داشتم یه شغل با درآمد خوب داشته باشم ولی نمیدونم چه شغلی و نمیدونم به چی علاقه دارم و هدفم چیه
دوس داشتم خیلی زرنگ و کاری باشم حتی تو کارهای خونه
دوس داشتم خیلی خوش زبون و خوش برخورد باشم و بلد باشم ارتباط برقرار کنم و توی جمع خیلی صحبت کنم
دوس داشتم انقدر حوصله داشته باشم که کللللی کتاب بخونم
دوس داشتم کارهایی که نیمه رها کردم و برگردم انجامشون بدم یا کارهایی که شروع کردم و ادامه بدم
دوس داشتم بینیمو عمل کنم و دندونهامو کااااامل درست کنم
اینا آرزوهای شخصیم بود
حالا آرزوهای مالیم
دوس داشتم ۴ تا خونه ی خوب تو پایین شهر داشته باشم
دوس داشتم حقوق شوهرم ماهی بیست میلیون تومن باشه
دوس داشتم ماشین خیلی خوبی در حد سمند داشته باشم
دوس داشتم یه شغل با درآمد عالی داشته باشم
دوس داشتم دو تا خدمتکار داشته باشم
دوس داشتم انقدری پول داشته باشم که بچه هامو تحت نظر مشاور بزرگ کنم و خیلی تربیتشون برام مهمه و این که به جایی برسن که دراین مورد خیلی هدف ها دارم
اگه اینارو داشتم به بقیه چیزهایی که میخواستم مثل خونه های میلیاردی و ماشین های میلیاردی و تاسیس خیریه و خیلی خیلی کارهای دیگه فکر میکردم.
ولی حتی اونارو هم که ساده ترین چیزها هستن ندارم
چجور میشه بهشون رسید؟بنظرتون برای منی که صفرِ صفرم و هیچ پشتوانه ای ندارم میشه رسید بهشون؟
و مهمتر از همه چون ۲۷ سالم هست و احساس میکنم دارم پیر میشم و حوصله ی هیچ کاری رو ندارم.پول هم ندارم که حداقل آرزوهای شخصیمو عملی کنم.بنظرتون امیدی هست؟
و این که خیلی سرگردانم.خیلی گیجم حتی نمیدونم هدفم چیه ولی اینا هر لحظه تو ذهنمه و چون احساس میکنم بهشون نمیرسم بیشتر نا امید و فرسوده میشم.بنظرتون راهی برای من هست؟