2777
2789
عنوان

ب بچم ک نگاه میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 23 پست
بعضیا درکی از مادر بودن ندارن  آدم اگ مادر واقعی باشه گریه کردنای بچشم براش شیرینه وقتی بچم ...

واااای عین حرفای من..انقدر بچه شیرینه که نگو..عاشق دخترمم انشاا... همه حس مادربودن رو تجربه کنن

خدایا همسرم ودخترم درپناه خودت نگه دار مواظبشون باش..زندگی رو یکم واسمون راحت تر کن خدا..دعا کنین مشکلاتمون حل بشه😘
روانشناسا میگن کلا اینکه یه نفرو بیشتر از خودت دوس داشتح باشی اشتباهه، توی زندگیت اول خودتو دوس داشت ...

دست خودم نیس اگ بگن جونتو بده تا خار ب پاش نره میدم

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

واااای عین حرفای من..انقدر بچه شیرینه که نگو..عاشق دخترمم انشاا... همه حس مادربودن رو تجربه کنن

ایشالا عزیزم

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی
حالا اگه واقعا اینو بگن فرار میکنی😐

شاید درک نکنی 

ن اصلا😊

خدا همه بچه ها رو واسه مامان باباها حفظ کنه ان شالله و به همه ی چشم انتظارا یه سالم و صالحشو عطا کنه ...

انشاا...

خدایا همسرم ودخترم درپناه خودت نگه دار مواظبشون باش..زندگی رو یکم واسمون راحت تر کن خدا..دعا کنین مشکلاتمون حل بشه😘
خدا همه بچه ها رو واسه مامان باباها حفظ کنه ان شالله و به همه ی چشم انتظارا یه سالم و صالحشو عطا کنه ...

ایشالا❤