2777
2789

سلام.چند سالتونه؟

به کجو رسیدین؟یعنی شغلتون چیه چه مقام و منصبی دارین؟

خانواده مرفه و با فرهنگی داشتین که به اینجا رسیدین یا خودتون تلاش کردین؟

یا اگر به جایی نرسیدین تنبلی کردین؟

ناراحتید از این که به جایی نرسیدید یا براتون فرقی نداره؟

من ۲۷ سالمه.دوتا بچه کوچیک دارم.با ازدواج موهای سرم سفید شده.به هیچ کجا نرسیدم و خیییییلی ناراحتم که هیچی نیستم و هیچی ندارم و گیج و سرگردونم.حتی نمیدونم چی میخوام و هدفم چیه که براش تلاش کنم

و سمتِ هرکاری میرم خیلی زود خسته و نا امید میشم و ولش میکنم.چیکار کنم راهنماییم کنید؟

گاهی وقتا ، باید یه نقطه بذاری باز شروع کنی ، باز بخندی ، باز بجنگی ؛؛ باز بیفتی و محکمتر پاشی ، گاهی باید یه لبخند خوشگل به همه تلخیا بزنی و بگی ممنون که یادم دادین ، " به خودم تکیه کنم ... ‌"

و اینم بگم خیلی احساس پیری میکنم خیلی

گاهی وقتا ، باید یه نقطه بذاری باز شروع کنی ، باز بخندی ، باز بجنگی ؛؛ باز بیفتی و محکمتر پاشی ، گاهی باید یه لبخند خوشگل به همه تلخیا بزنی و بگی ممنون که یادم دادین ، " به خودم تکیه کنم ... ‌"

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

و اینم بگم خیلی احساس پیری میکنم خیلی

من ۲۱ سالمه پشت کنکوریه تنبلم به هیچ جایی نرسیدم

این کاربری برای منو دوستمه صرفا جهت اطلاع😌من خودم فرهنگیان درس میخونم ومیخام پزشک بشم دوستم پشت کنکوریه ومیخاد فرهنگیان قبول شه🙂

۲۲ سالمه دوس داشتم برم تو تئاتر ینی درواقع یکی از رویاهامه ولی نشد ینی بخام میشه ولی با چیزای دیگه تو زندگیم تناقض داره ک زور و ارزش اونا برام میچربه..دانشجو ام زبان میخونم باکسیم ک دوس دارم هرچه زودتر ب هم برسیم و اینکه دلم میخاد کل دنیارو بگردم نمیدونم چطوری و با کدوم پول ولی دوس دارم دیگه☹خونوادمم معمولین

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

من بیست و پنج سالمه از یه خانواده فقیر و پدرم کارگر بود مادرم خانه دار منم یه مدرسه ضعیف درس خوندم جایی که اگه میگفتی برای کنکور درس میخونم حتی مدیرش یه جوری با تعجب نگاه میکرد بعدش دانشگاه روزانه قبول شدم و الآنم شاغلم و استخدام شدم و کارشناسی ارشد هم روزانه گرفتم در کل راضیم

خدایا شکرت که هرچی میخوام رو به بهترین شکل و در بهترین زمان بهم میدی❤️
من بیست و پنج سالمه از یه خانواده فقیر و پدرم کارگر بود مادرم خانه دار منم یه مدرسه ضعیف درس خوندم ج ...

آفرررررررررین دارید شما

منم همون وضعیتو داشتم البته یه کم بدتر

و چون خیلی امید و آرزو و رویا داشتم و به هیچکدوم نرسیدم خسته شدم از زندگی

۳۰سالگی رو چند سالیست که رد کردم.. حرفه و جایگاه اجتماعی خوبی دارم..خانواده ام تحصیلکرده هستند اما هرگز به من کمک نکردند ..که حتی مانع هم ایجاد کردند(رشته ی تحصیلی و شغلی که انتخاب کردم مورد قبولشون نبود)..اما حالا به من افتخار میکنند و با کلی ذوق و شوق کارهام رو دنبال میکنند.

اما بهای جایگاهی رو که اینک دارم پرداخته ام..با همزمان کار کردن و درس خواندن..و در ۲۵سالگی تصمیم گرفتم به خودم ..به آینده ام کمک کنم.. 

برای شروع هرگز دیر نیست. اراده کن،تصمیم بگیر و حرکت کن.. موفقیت سهم آدمهای تلاشگر هست💪💪

آفرررررررررین دارید شما منم همون وضعیتو داشتم البته یه کم بدتر و چون خیلی امید و آرزو و رویا داشتم ...

بنظرم همیشه وقت هست اگه یه انگیزه قوی باشه

خدایا شکرت که هرچی میخوام رو به بهترین شکل و در بهترین زمان بهم میدی❤️