خوب کردی باید داد بزنی سرشون که یکم آدم شن مامان باباشون فقط بلدن پس بندازن یه ذره وقت برا تربیت اینا نمیذارن مثل وحشیا میشن
یه توپ دارم قلقلی نیس سرخ و سفید و آبی نیس میزنم زمین صدا میده. سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم. پول از قلک برداشتم رفتم یکی خریدم. نتیجه اش رو دیدم. بابام بهم کتک داد. گریه کردم پفک داد
خوب کردی باید داد بزنی سرشون که یکم آدم شن مامان باباشون فقط بلدن پس بندازن یه ذره وقت برا تربیت این ...
😳اونها هم بچه هستن ها
مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
من بچه میشم شروع میکنم گریه کردن یا اون بچه رو میزنم
البته اوایل اینجوری بودم ولی الان چهاردونگ حواسم به دوقلوهام هست مثل سایه کنارشونم تا بچه ای نزندشون🥺
یکی جدی بودنش به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ