2777
2789
عنوان

اگه توی مهمونی بچه های دیگه بچتون رو بزنن واکنشتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 2022 بازدید | 56 پست
توی به مراسم جشن بودیم خیلی سر صدا بود دخترم با بچه ها دوست داشت بازی کنه یک لحظه ازم دورشد صدای جیغ ...

پسره چند سالش بود؟

لطفا اگر نظرتون مخالف نظر منه و میخواید بحث کنید ریپلای نکنید 💓 
عزیزم خب درست تربیت شدن بچه های دور و ور من کتک کاری کردن بازیشون یعنی بهش میگن کشتی!!! 🤦‍♀️ از ...

اوهوم،البته به اینم بستگی داره که زنو شوهر باهم شوخی خطرناک یا دعوا زدوخورد نداشته باشن 

بهشون بگین ممکنه اتفاق بدی واسه یکیشون بیفته و تا آخر عمر پشیمون بشن

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دختر همسایه با دخترم خیلی دعوا میکرد.دخترمم باشگاه میره دان ۱ تکواندو رو داره. گفتم دفاع کن. وقتی یبار زدش دخترمم حمله کرد.. الان یه ساله بچه تو کوچه ما افتابی نمیشه هر وقتم میبینیمش راشو کج میکنه . به مادرشم اخطار دادم گفت باشه باهاش حرف میزنم .دو تا بچه نادون رو صبح تا شب ول میکنه تو کوچه خودش نشسته توخونه. یکم تربیت نمیکنن که 

این نیزبگذردچون میگذرد غمی نیست
دختر همسایه با دخترم خیلی دعوا میکرد.دخترمم باشگاه میره دان ۱ تکواندو رو داره. گفتم دفاع کن. وقتی یب ...

دخترمن سه سال ونیمه س تقریبا 

فعلا واسه دفاع کردن از خودش کوچیکه

یاعلی
اوهوم،البته به اینم بستگی داره که زنو شوهر باهم شوخی خطرناک یا دعوا زدوخورد نداشته باشن  بهشون ...

نه خداروشکر زد و خورد!!! نداریم

جو ورزشی ای دارن

ی قانوناییم دارن

مثلا چنگ انداختن و مشت زدن ندارن

داستانیِ

من بیشتر مواظبم که اینکارو نکنن

دخترمن سه سال ونیمه س تقریبا  فعلا واسه دفاع کردن از خودش کوچیکه

خودت حواست باشه... چشاتو درشت کن صدانم یخورده ببر بالا .بگوبااار اخرت باشه وگرنه همین دستتو خورد میکنم. حالا گمشو.. من این روشو رفتم..  

این نیزبگذردچون میگذرد غمی نیست

نزار بچه بره باهاشون بازی کنه،

بچه ها دعوا میکنن. ما قدیما تو کوچه بازی میکردیم مگه مادرامون کاری داشتن کی کیو زد؟؟؟ 

مردی برای تمام فصول؛ الهام‌گرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب می‌کند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمی‌کند

نزار بچه بره باهاشون بازی کنه، بچه ها دعوا میکنن. ما قدیما تو کوچه بازی میکردیم مگه مادرامون ...

من دیدم پسره داره بالگد میزنه تو سینه دخترم

خاله پسره هم بود ولی جداشون نکرده بود داشت فقط نگاه میکرد انگار واسش مهم نبود دخترمن داره آسیب میبینه 

یاعلی
فیلم زیاد میبینی نه؟؟؟

😳😳فیلم؟؟!!

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
خوب کردی باید داد بزنی سرشون که یکم آدم شن مامان باباشون فقط بلدن پس بندازن یه ذره وقت برا تربیت این ...

من بچم بچه هارو میزنه هزار روش پیاده کردم و متاسفانه جواب نداد دوسال نیمش هست هرچی هم باهاش حرف میزنم این کار بدیه نکن این کارو میگه باش ولی دو دقیقه تو حرفم نمیگذره بخاطر اسباب بازی دعواشون میشه. دیگه نمیدونم چیکارکنم یادهم ندارم با زدن کسی تشویقش کرده باشم که اینجوری دستش هرز شد