2777
2789
عنوان

😑بابام هم نی نی سایتی شده😐😐😐😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 864 بازدید | 48 پست

انشالله پدرت هممیشه سلامت باشه و عمرش طولانی ،اگه میشه بگید برای خواهر منم دعا کنه بچه دار بشه انشالله

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

@بیکاروبیعار  

خدایا شکرت بابت خوشبخت بودنم. خدایا عاقبت دخترمو ختم بخیر کن.خوشبختش کن کمکش کن فرد موفق و مفیدی برای جامعه و خانوادش بشه. خدایا دخترمو به راه راستو درست هدایتش کن که پاکدامن بمونه. تو رشته ی مورد علاقش ادامه تحصیل بده.  کمکش کن که بهترین ازدواج و بکنه ی شوهر با ایمان صالح.. گیرش بیاد. الهی آمین.  خدایا با توکل بتو.میدونم که دست دخترمو رها نمیکنی. بخودت میسپارمش. خدا شکرت شکرت.   😄 با توکل برخدا من سال آینده به خونه ی خودم اسباب کشی میکنم.خدایا شکرت. من بهترین و آرام ترین مامانم. 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بابا ها عشقن. عششششششششششققققق❤❤❤❤❤❤❤❤

دقت کردین جایی که میخوان کسی زباله نریزه رو دیوارش نوشتن لعنت بر پدر و مادر کسی که در این مکان زباله بریزد؟حالا خوبه  بگن که لعنت بر پدر و مادر کسی که ماسک نمیزند؟جان عزیزانمون ماسک بزنیم تا جونشون در خطر نباشه😷😷😷😷😷😷😷 

التماس دعا خانمی

ان شاالله به زودی سلامتیتو به دست بیاری

🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

به امید خدا که زود زود خوب میشی ،خدا پدرمهربونت رو برات حفظ کنه ،برا منم دعا کن دلوینت جان 😢😢همون که گفتم مادر ندارم 😭دعا کن زوذتر خلاص شم از این همه سختی 

مادر خوبم خیلی دوستت دارم 

وای چقدر بابای خوبی همیشه دلم میخواست با بابام راحت باشم ونشد.....خدا حفظتون کنه واس همدیگه.امیدوارم تنش سالم باشه

میشه واس منم دعا کنید تازه فهمیدم نی نی تو دلمه دعاکنید سالم بیاد دنیا من عاشق بچه ام

دلم یکم آزادی میخواست...
باباتم میشینه دعوایه جاریو خواهر شوهر میخونه چه بابایه باحالیی    

ن من ی تاپیک داشتم 40 روز دعا کنم برا بچه ها اسم ها شون تو دفترچه نوشتم . زدم دفترچه نی نی سایت . 

بابام میدونه اینجا عضوم  اون دفترچه را خونده

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم ....