2777
2789
عنوان

زندگی کردن بدون بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 1960 بازدید | 117 پست
منم تاحالا اقدام نکردم نمیدونم اصلا میتونم یا نه.  الان راضی هستید از بچه دار شدن تون؟ پشیمون ...

من باردارم 😍😍😍😍خدایا هزار مرتبه شکر بی نهایت لذت داره ادمی بودم هرروز بیرون هرروز ارایش هرروز خرید انواع کلاسا رو رفتم ارایشگری نقاشی رانندگی دوچرخه سواری شنا ولی اشباع شدم خسته شدم دلم خواست مادربشم و هدف داشته باشم بقیه چیزا درس کلاس خوشیه موقت وهدف موقته تو بچه رو نیار برای عصای دستت موقع پیری بیار که از لحظات باهاش بودن و بزرگ شدنش و تربیتش و اینکه مادرشی و از وجود خودته لذت ببر کاش حرفامو درک کنی و اشتباه منو نکنی 

خدایا نی نی تودلمو برام حفظ کن خدایا شکرت ❤️🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چندسالگی حس کردید که واقعا دلتون میخواد مادر بشید؟ 

۲۸سالگی الان ۲۹سالمه باردارم درست همون زمانیکه از خدا خواستم ودلم شکست البته یک سال طول کشید تاباردار شدم اونم با ای یو ای وبدون کوچک ترین مشکلی ولی خدا خواست بهم نشون بده ناشکر نباش همه اتفاقای زندگی دست ادم نیست که تااراده کنه بهش برسه حتی اگه میلیاردر باشی و تو رفاه باشی و از همه ادما قدرتمندتر باشی وقتی خدا نخواد برات اتفاق نمیفته 

من باردارم 😍😍😍😍خدایا هزار مرتبه شکر بی نهایت لذت داره ادمی بودم هرروز بیرون هرروز ارایش هرروز خر ...

شما اشتباه نکردید، کار درستی کردید، زمانی بچه دار شدید که ازته دل می‌خواستید با عشق بوده نه از سر ترس و اجبار با شک و تردید، بخاطر همینم دارید لذت می‌برید خداروشکر👌

شما اشتباه نکردید، کار درستی کردید، زمانی بچه دار شدید که ازته دل می‌خواستید با عشق بوده نه از سر تر ...

از سر اجبار م وتهدیدم بوده عزیزم یکی از دلایل بچه دا ر شدنم این بود که فشار اطرافیان و طعنه نازایی بهم میزدن دارم میگم یکی ازدلایل نه همش

۲۸سالگی الان ۲۹سالمه باردارم درست همون زمانیکه از خدا خواستم ودلم شکست البته یک سال طول کشید تاباردا ...

بازم خداروشکر به خواسته تون رسیدید، خوبه که خوشحالید از این بابت. انشاءالله که بسلامتی بدنیا بیاد. واسه منم دعا کنید از سردرگمی و تردید و وسواس فکری خلاص بشم🙏

بازم خداروشکر به خواسته تون رسیدید، خوبه که خوشحالید از این بابت. انشاءالله که بسلامتی بدنیا بیاد. و ...

عین منی منم خیلی رو برنامه هام فکر میکردم ودوس نداشتم  هیچ وقت راه اشتباه برم که بعدا پشیمون بشم ایشالله توام به بهترینا برسی  ❤️

خانمش اوضاع و احوالش چجوریه؟ پشیمون نیست؟ 

نمیدونم عزیزم ولی یکی اطرافمون هست مشکل باروری داشتن نرفت دکتر اوناهم چهل به بالاهستن حس میکنم خیلی پشیمونه ازاینکارش ولی برای اینکه ناراحت نشه ازش چیزی نمیپرسم