2777
2789
عنوان

زندگی کردن بدون بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 1960 بازدید | 117 پست
افرین  بلاخره کسی که ازدواج کرد مثل خونه پدر که نیس خواه ناخواه فاصله میافته  ایشون جز ا ...

بله واقعا سخته بخوای از همسرت دور باشی اونم وقتی که کارش سخت باشه نیاز ب ی نفر داره ک کنارش باش و بهش ارامش بده 

انتی ناتالیسم(ضدتولید مثل)زندگی زیباست شیرینه بی بچههههه .

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

در زمینه عشق و وفاداری و حمایت از خانواده به خودم افتخار میکنم

خب بنظرم در زمینه شوهرداری نیاز به تجدید نظر داری

البته صلاح مملکت خویش خسروان دانند

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
اره سخته که ادم از یارش همسرش رفیقش دورباشه  ب سختی کار همسرتون فکر کنید و تنهاییش ازاونور&nbs ...

اون توی آسایشگاه کنار بقیه بوده من میرفتم باید خونه جدا اجاره میکرد شهر خودمون خونمون توش زندگی نمی کردیم اجاره میدادیم....با وضعیت مالی بد. خوشحالم که همسرم اینقدر درکش بالا بود گفت شماها بهم وابسته هستید من تحمل میکنم تو نیا

اون توی آسایشگاه کنار بقیه بوده من میرفتم باید خونه جدا اجاره میکرد شهر خودمون خونمون توش زندگی نمی ...

امیدوارم همیشه شادو خرم باشین

انتی ناتالیسم(ضدتولید مثل)زندگی زیباست شیرینه بی بچههههه .
اگر بگم شوهرداری من زبانزد خاص و عامه میدونم باورش سخته.... مهم نیست. موفق باشید

حتما همینطوره گلم

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
زمانی ک یک موجود خلق میشه شاید شما فک میکنید ک دست شماست و اختیار دارید اما اینجور نیس اگر موجودی قر ...

پس یعنی بجز انتخاب خودمون خواست خدا هم بوده که ناخواسته بچه دار نشدم درسته؟

منم ۲تادارم بخداکمال و تمام وقتم ومیگیرن از اون صبح تا شب دارم براشون میدوعم بعضی وقتاکم میارم..خسته ...

خدا حفظشون کنه. من ولی توانایی شمارو تو خودم نمیبینم. بیشتر حس میکنم از لحاظ روحی ضعیف هستم.