2777
2789
عنوان

خانم های با تجربه

51 بازدید | 8 پست

سلام

دخترم 15ماهشه یه سره درحال شیر خوردن بود ولی از دیروزه اصلا شیر نمیخوره طرفشم نمیاد گریه میکنه همش

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

شاید دل درد داره یا شیر جم شده تو نعدش یکم عرق نعنا بریز تو شیشه چنتا قند بنداز توش بده بخوره یا با ...

دیشب بهش دادم عرق نعنا خورد نمیدونم چرا اصن نمیخوره شیر😳

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وااا عجیبه 🤔میخوای ی دکتر ببرش 

اره باید ببرمش خیلی برا خودمم عجیبه کلا سینو ول نمیکرد یک سره شیر میخورد حتی موقع خوابم با شیر خوردن میخوابید ولی دیشب انقد گریه کرد تا خوابش برد 😑

اره باید ببرمش خیلی برا خودمم عجیبه کلا سینو ول نمیکرد یک سره شیر میخورد حتی موقع خوابم با شیر خوردن ...

نکنه شیرت تلخ شده🤔🤔یا بچه ترسیده اسفندی چیزی براش دود کن ایتالکرسی بخون شایدم چشش زدن 

نکنه شیرت تلخ شده🤔🤔یا بچه ترسیده اسفندی چیزی براش دود کن ایتالکرسی بخون شایدم چشش زدن 

انقد خوندم والا

[QUOTE=171730781]عجیبه والا. مشکلت حل شد بهم بگو  نگران شدم اصلا[/QU

مرسی عزیزم

دکترم رفتیم گفت اگ غذا میخوره عیبی نداره عفونتم نداره ..نمیدونم والا دیگ چکارکنم😞