2777
2789
2 ماه پیشم کنار بانک بچه ای که 4 دست و پا میرفت رو رها کرده بودن...طفلکی میرفت این طرف اون طرف ...رو ...

الهی بمیرم دلم اتیش گرفت ای خداااااا ....بمیرم برااین طفلای بی گناه اخه چرا باید اینجوری قربانی شن 😭😭😭😭😭😭

اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حالا باز سرنوشت این طفلی بهتره موردها داشتیم نوزاد تازه بدنیا اومده رو زنده انداختن سطل زباله خیابو ...

سالها پیش با شوهرم در پارک نشسته بودیم شلوغ شد و امبولانس و اورژانس اومد 

یک نوزاد در سرویس بهداشتی پارک افتاده بود و اومده بودند ببرنش

یک اقا گفت مادرش اون خانمه چون‌من دستشویی بودم اون میومده تو دستشویی جیغ می زده و بیرون می رفته  و دوباره می اومده و جیغ می زده...

اون خانم لباس کهنه ای به تن داشت خودش کوچیک و استخوانی بود

وقتی خانم ها رفته بودند ببینش زیرش پر خون بود 

شوهرم به سمت خونه رفت منم مجبور شدم برم ولی می گم کاش براش خوراکی خریده بودم اونم انسانه

من اون خانم رو همیشه تو پارک می دیدم حسرت عجیبی تو چشماش بود وقتی خانواده ها رو می دید 

اما مشخص بود خیابانیه😔

کم کم شکمش بزرگ شد هم دیدمش ... 

خدایا قسمت می دم به حرمت امام زمانمون عاقبت همه ما رو ختم به خیر کن و ابرو دار باشیم  الهی آمین

یا من هو به کل مکان
تهران....خیابون نفت شمالی(ظفر)...ساعت 6 صبح

گریه نمیکرد طفلی ؟؟هواچی خیلی سرد بود ینی هیچی لباس تنش نبود ؟؟خداباعث وبانی فقرواعتیادو لعنت کنه که اینجورگریبان گیر این طفلای بیگناه میشه 

اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم
گریه نمیکرد طفلی ؟؟هواچی خیلی سرد بود ینی هیچی لباس تنش نبود ؟؟خداباعث وبانی فقرواعتیادو لعنت کنه که ...

نه طفلی

فقط هاج و واج بود....هی میرفت ابن طرف و اون طرف

یه شلوار کهنه که یک لنگه ش دراومده بود با یه پلیور دکمه دار تنش بود

با پلاستیک مشکی زباله هم پوشک شده بود

من ملکه آبی پوش آتلانتا ملکه آرامش علم عشق ثروت کار خود را به خدا وامیگذارم که خداوند بر احوال بندگان بیناست
نه طفلی فقط هاج و واج بود....هی میرفت ابن طرف و اون طرف یه شلوار کهنه که یک لنگه ش دراومده بود با ...

بمیرم جان طفلک ..تعجبم چجوری ازنوزادی تااونموقع بزرگش کرده بعدولش کردن چجوری اون بچه نرفته تو خیابون جای ماشینی چیزی 😵😵امیدوارم یروزی برسه که دیگه هیچ بچه ای تو این دنیا مورد ظلم قرار نگیره من اگ جای اون ادمای اونجا بود بادیدن اون صحنه دق میکردم ..الان ازدیشب فکرم درگیرشده کلا رواینجور چیزا روحیم حساسه بشدت همش بچه خودم ک چهاردستو پا میره اونو تصور میکنم 

بمیرم جان طفلک ..تعجبم چجوری ازنوزادی تااونموقع بزرگش کرده بعدولش کردن چجوری اون بچه نرفته تو خیابون ...

واقعا ببخش باعث ناراحتیت شدم

من ملکه آبی پوش آتلانتا ملکه آرامش علم عشق ثروت کار خود را به خدا وامیگذارم که خداوند بر احوال بندگان بیناست
واقعا ببخش باعث ناراحتیت شدم

عیبی نداره عزیزم اینا واقعیتای دوروبرمون .واقعا خداخودش کمک کنه 

عیبی نداره عزیزم اینا واقعیتای دوروبرمون .واقعا خداخودش کمک کنه 

ان شاالله

سلام به دوستان عزیز اگر کسی رو می شناسید که تمایل به قبول سرپرستی دوتا بچه یکی دختر ۵ ساله ویه پسر ۶ ماهه رو داره لطفا معرفی کنید پدر ومادر بچه ها در اثر کرونا از دنیا رفته اند وبچه ها فقط یه خاله دارند که شوهرش مخالفه که سرپرستی بچه ها رو قبول کنه فقط ایشون داره تلاش می کنه که یه خانواده خوب پیدا کنه برای پذیرش سرپرستی بچه ها پرورشگاه نبرن😢😢😢اگه کسی خواست شمارشو تو خصوصی بگم

برای سلامتی همسرم و بچه هام و خونه دارشدنمون با دلهای پاکتون لطفا یه صلوات😘😘😘😘