2777
2789
اره طفلی گوشه دهنشم خونی بود سرچ کن تو گوگل میاد عکسش البته اگه دلشو نداری نبین😔

باید چی سرچ کنی تا بیاد؟

من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..

تورو خدا قضاوت نکنید من شخصا خانواده میشناسم عشق بچه دارن هرروز و هرروز ارزوی بچه دارن و هیچ مشکلی بابت اوردن بچه ندارن کاملا سالمن فقط چون وضعیت مالیشون بده میترسن بچه بیارن از پسش برنیان 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بابا بخدا راس میگم ...کنخیر راس میگم زنگ زدن پلیس اومده برده عمه شوهرشم نمیداده میگفته خودم میخام نگ ...

نکنه شوهره یه کاری کرده بچه از خودشه میخواد زنشو گول بزنه🤣🤣🤣🤣🤣🤣

غرور من امپراتوری کبیر است که برای هیچکس سقوط نخواهد کرد

بچه ها ی اتفاق کاملاااا همینجوری برای همسایه ما افتاد بخدا خانومه خودش سه تا دختر داشت ی دختر اورده بودن در خونش با نامه ک نگهش دارید بعد اینام تحویل پلیس دادن ولی انقد دلشون سوخته بود و میخاستن نگهش دارن انقد رفتن و اومدن تا از بهزیستی گرفتنش الان دختره ۱۲ سالشه و قراره تازه بهش بگن بچه هنوز نمیدونه واقعیتو ولی بردن مشاور گفتن الان سن بدیه نباید بگید بهش

اتفاقا همین امروز همکار شوهر دوستم عکس سه تا از بچه های همسایه شون نشون میده باباشون پارسال تو سانحه ...

مگه بچه ها فامیل ندارند؟

برای چی می خوان واگذارشون بکنند؟

تهرانن یا شهرستان؟

این قضیه تا چقدر مطمئنه عزیزم؟

ممنون میشم جواب بدی

وایی   الان پلیس چیکارش میکنه اینو  ندن بهزیستی

پس چی؟ میبرن کلانتری بزرگش میکنن؟ میدن بهزیستی دیگه

اگه بشر این اصل رو رعایت کنه قطعا دنیا جای قشنگ تری میشه:وقتی از اعماق وجودت احساس میکنی زندگیت رو نکبت فرا گرفته بچه دار نشو! 😒ظلمِ ظالم، جورِ صیاد، آشیانم داده بر باد... ای خدا، ای فلک، ای طبیعت... شام تاریکِ مارا سحر کن... 🤲😢😞😞😞مشغول قتل‌عام روزها هستم‌!💔ما دهه شصتیا تو زندگی ازهرچی میترسیدیم سرمون اومد، از هرچی نمیترسیدیم هم سرمون اومد، یه سری چیزای متفرقه هم بود اونا هم سرمون اومد، یه سری چیزا هم اصلا مربوط به ما نبود ولی سرمون اومد، یه چیزایی حتی وجود خارجی نداشت ولی اونا هم سرمون اومد، لامصب معلوم نیس کله ست یا میدان مغناطیسی😒😒😒 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کاش من حسنی بودم و توی دِه شلمرود، تک و تنهابودم، و عین خیالمم نبود که نه قلقلی نه فلفلی نه مرغ زرد کاکلی هیچکس باهام رفیق نیست، و تنها دغدغه ام این بود که تنها روی سه پایه، بنشینم توی سایه☹️☹️ من به فکرِ خستگی های پَرِ پرنده هام، تو بزن تبر بزن... من به فکرِ غربتِ مسافرام، آخرین ضربه رو محکمتر بزن🍁🍃اون درختِ سربلندِ پُرغرور، که سرش داره به خورشید میرسه منم منم، اون درختِ تن سپرده به تبر که واسه پرنده ها دلواپسه منم منم، من صدای سبزِ خاکِ سُربی ام، صدایی که خنجرش رو به خداست، صدایی که توی بُهتِ شبِ دشت، نعره ای نیست ولی اوجِ یک صداست🌳🍃🍃سنگ است که میزند به سینه هرکس فقط برای خود😔 بیزارم از این خلقِ دورنگ و از ناکسان و هرکسی😒

بچه ها بعد چجوری میشه برای این بچه ها شناسنامه گرفت؟؟

از وقتی میام نینی سایت  حس میکنم پیشونیم بوتاکس لازم داره یا انقدر از تاپیکا حیرت میکنم ابروهام میپره بالا همون بالا هم میمونه.یا تاپیک ظلم و زن آزاری و کودک ازاری میبینم اخم میکنم برای ساعتها😐😐هعییییی🤦‍♀️ 
الهی بمیرم‌برای مادرش.من خودم بچه ی ۴ ماهه دارم.تصورش ندیدنش دیونم میکنه.مامانش العان معلوم نیست چقد ...

😑😑 خب مادرش نمیتونست نباید بدنیا میاورد، بعدشم بهترین کارو کردن به پلیس خبردادن، خیلی مسئولیت داره،پس فردا مادرش بیاد ادعاکنه بچمو دزدیدن، یا بلایی سر بچه بیاد، مریض باشه، هرچی... تازه شناسنامه هم نمیتونن براش بگیرن، اصلا شدنی نیسن نگه داشتنش

اگه بشر این اصل رو رعایت کنه قطعا دنیا جای قشنگ تری میشه:وقتی از اعماق وجودت احساس میکنی زندگیت رو نکبت فرا گرفته بچه دار نشو! 😒ظلمِ ظالم، جورِ صیاد، آشیانم داده بر باد... ای خدا، ای فلک، ای طبیعت... شام تاریکِ مارا سحر کن... 🤲😢😞😞😞مشغول قتل‌عام روزها هستم‌!💔ما دهه شصتیا تو زندگی ازهرچی میترسیدیم سرمون اومد، از هرچی نمیترسیدیم هم سرمون اومد، یه سری چیزای متفرقه هم بود اونا هم سرمون اومد، یه سری چیزا هم اصلا مربوط به ما نبود ولی سرمون اومد، یه چیزایی حتی وجود خارجی نداشت ولی اونا هم سرمون اومد، لامصب معلوم نیس کله ست یا میدان مغناطیسی😒😒😒 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کاش من حسنی بودم و توی دِه شلمرود، تک و تنهابودم، و عین خیالمم نبود که نه قلقلی نه فلفلی نه مرغ زرد کاکلی هیچکس باهام رفیق نیست، و تنها دغدغه ام این بود که تنها روی سه پایه، بنشینم توی سایه☹️☹️ من به فکرِ خستگی های پَرِ پرنده هام، تو بزن تبر بزن... من به فکرِ غربتِ مسافرام، آخرین ضربه رو محکمتر بزن🍁🍃اون درختِ سربلندِ پُرغرور، که سرش داره به خورشید میرسه منم منم، اون درختِ تن سپرده به تبر که واسه پرنده ها دلواپسه منم منم، من صدای سبزِ خاکِ سُربی ام، صدایی که خنجرش رو به خداست، صدایی که توی بُهتِ شبِ دشت، نعره ای نیست ولی اوجِ یک صداست🌳🍃🍃سنگ است که میزند به سینه هرکس فقط برای خود😔 بیزارم از این خلقِ دورنگ و از ناکسان و هرکسی😒
بچه ها بعد چجوری میشه برای این بچه ها شناسنامه گرفت؟؟

فکرکنم باید به یه دکتر پول بدن گواهی بده توی خونه یا مطب دکتر بدنیا اومده، گواهی تولد لازمه

فکرکنم باید به یه دکتر پول بدن گواهی بده توی خونه یا مطب دکتر بدنیا اومده، گواهی تولد لازمه

پس میشه با پول کاری کرد؟اگر بزرگتر باشه چی مثلا دو ساله؟میشه با پول کاری پیش برد؟چون من پیدا کنم به بهزیستی نمیدم🙄😁

از وقتی میام نینی سایت  حس میکنم پیشونیم بوتاکس لازم داره یا انقدر از تاپیکا حیرت میکنم ابروهام میپره بالا همون بالا هم میمونه.یا تاپیک ظلم و زن آزاری و کودک ازاری میبینم اخم میکنم برای ساعتها😐😐هعییییی🤦‍♀️ 

كاش خوابم ببره امشب 😔 ريختم بهم كاش نميومدم اين جا 

كمتر كسي يه فيلم هشت ساعته رو نگاه مي كنه،اما خيليا يه سريال هشت قسمتي رو مي بينن!!همه خوبياتو يه جا واسه كسي رو نكن.....
پس میشه با پول کاری کرد؟اگر بزرگتر باشه چی مثلا دو ساله؟میشه با پول کاری پیش برد؟چون من پیدا کنم به ...

اره ولی پول زیاااد باید بدی به کارمندای ثبت احوال، مگه بهزیستی چشه؟ خیلیاشون بهزیستی براشون مثل بهشته درمقابل کنار خانوادشون بودن، یه سریاشونم شانس میارن خانواده های خوب به فرزندی میگیرنشون