2777
2789

وای گریم گرفت  نمیتونن  چرا میارن اخه

خدای تورو نمیدونم ولی خدای من خداییکه به مو میرسونه ولی پاره نمیشه خدا جونم من به قلمت ایمان دارم میدونم هوامو داری پس توکل به خودت انشالله که حاجت روا بشم 🤲🦋😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نظراتونو خوندم 

من اما آرزوم اینه ایکاش انقدر مادر و خانواده اون بچه خوشبخت بودن و هیچ مشکلی نداشتن که مجبور نباشن بچه شونو سر راه بزارند

خیلیاتون آرزو کردید ایکاش بچه ای در خونه تون می زاشتن

ولی این آرزو یه طرفش غم مادر اون بچه اس

من آرزو می کنم هیچ مادری اسیر فلاکت و بدبختی نشه تحت هیج شرایطی بچه اش رو تنها نزاره

پاک ترین موجود یه بچه بیگناه هیچ وقت ...زاده نیست حتی لفظش هم زشته 

همه مثل هم نیستن

و در آخر اینکه دیگران را قضاوت نکنید تا مورد قضاوت و داوری قرار نگیرید عیسی مسیح

استارتر اگه مادر بچه پیدا شد و قضیه مشخص شد یا پی بچه اومد اگه آدم سالمی بود و معتاد نبود لطفا تو پی وی به من پیام بده ممنون میشم

واسه این بچها بهزیستی خیلی جای بهتریه  منکه براش خوشحالم  ان شالله آینده خوبی داشته باشه

انقدر از برخورد پرستارا توی بهزیستی  فیلم و عکس پخش کردن که بچهارو میزنن ادم دلش کباب میشه 

2 ماه پیشم کنار بانک بچه ای که 4 دست و پا میرفت رو رها کرده بودن...طفلکی میرفت این طرف اون طرف ...رو ...

الهی بمیرم

از ته قلبم با خوندن پیامتون دلم خواست بمیرم

این حیوونا فقط تولید مثل بلدن

امشب از خونه خواهرم داشتم میومدم خواهرزادم با استرس چشم دوخته بود به لباس پوشیدنم

دید دارم میرم بیرون گریه کرد هنوز ناراحتم بابتش دلم نمی‌خواددیگه برم خونه خواهرم که بچه گریه نکنه پشتم

اینا چه جور جونورایی ان

گاهی آدم بده خودمونیم فقط، حالیمون نیست... 
نظراتونو خوندم  من اما آرزوم اینه ایکاش انقدر مادر و خانواده اون بچه خوشبخت بودن و هیچ مشکلی ن ...

دقیقا منم موافقم خیلی احتمالاتی هست که اگه واقیتشو بدونین از قضاوت پشیمون میشین شاید هم دلش نبوده بچش بره بهزیستی همم نداشته بخوره تا بتونه شیر بچه بده تا از گشنگی نمیره یا نبرده بندازه گوشه خیابون شاید دل مادر انقدر پاک بوده فکر کرده اون خانواده بچشو بزرگ میکنن خیالش راحت میشه ووووو...

اره طفلک....یک لنگه شلوارش از پاش دراومده بود...یکی از کارندای بانک نمیذاشت بهش دست بزنیم....اینقد د ...

وای توروخدا نگو من مردم

الهی مادرش بمیره

گاهی آدم بده خودمونیم فقط، حالیمون نیست... 
تو نامه نوشته ک توروخدا ازم بچم مراقبت کنین من یه مادرم لطفا به بهزیستی هم ندین ، بعد پنج روزه بدنیا ...

کاش میاوردن میزاشتن دم خونه ما خیلی احتیاج دارم به این بچه

خدایاشکرت ،99/11/29بی بی چکم مثبت شد،5ونیم صبح،99/11/30ازمایشم منفی شدش،99/12/2رفتم سونو ساک بارداری دیده شد،
اتفاقا همین امروز همکار شوهر دوستم عکس سه تا از بچه های همسایه شون نشون میده باباشون پارسال تو سانحه ...

سه تایی سخته

کاش سنشون کم بود جدایی رو نمیفهمیدن و تک تک میدادن دست خانواده هایی که توانایی داشتن

من یه دختر یکسال و نیمه دارم خیلی دوس دارم یه دختر دیگه له فرزندی قبول کنم ولی شرایط بهزیستی برای سرپرستی خیلی سخته و دوندگی زیاد داره