2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تومحل ماهم دوسال پیش ی نوزاد دختر گذاشته بودن پشت درخونه ،،برعکس روزگار اون خونه خانمش ستا پسر داشت برا دختر لح لح میزد ،این نوزادو ک دیدن برداشتن برا خودشون بزرگش کنن ،،انقدم نازه دختره ،،،نمدونم چجوری پدرمادری همچین کاری رو میکنن واقعا موندم

شک ندارم مامان یا باباش دور خونه پرسه میزنن ببینن بچه شون دست کی افتاده. حوب کاری کردن به پلیس زنگ زدن وگرنه ننه باباش بعدا میومدن اخاذی.. کسی که انقدر پسته که بچشو ول میکنه دست به هر کار دیگه ای هم میرنه

ابن اتفاق برای یکی از اقوام ما هم افتاد 

اون بچه الان بزرگ شده و ازدواج کرده. ولی مادر واقعیش سالهای سال تعقیب میکرد این خانواده رو.میگفتن هر جا میرفتیم اون زن رو می دیدیم.... 

واقعا سخته... 

خانوما مامان بچع رو هم قصاوت نکنین  خیلی هامون مادریم ببینین شرایط چطور زوده ک از جگر گوشش ...

مگه میشه قضاوت نکرد هیچ مادری نمیتونه بچشو ول کنه بره اگه ول کنه بره دیگه اون مادر نیست من خودم از گشنگی بمیرمم بچمو ول نمیکنم حتی اگه شده کلیه مو میفروشم بچمو سیر میکنم

تهران....خیابون نفت شمالی(ظفر)...ساعت 6 صبح

الهی بمیرم براش 😢😢😢😢کاش شما میبردین تحویل بهزیستی یا پلیس میدادینش ، یه وقت ماسین بهش نزده باشه یا سگ نخورده باشه🥺🥺🥺🥺

🌱 هرچه در فهم تو آید، آن بُوَد مفهوم تو🌱                     کار خوب، کار درست نیست!!

میدونم بی ربطه ولی فقط بگم بچمو الان بغل میکنم شکر میکنم خدا نکاهات به اونایی باشه که بعد چند سال حسرت بچن خدا عدالت کو یکی مثل دوستم۱۰ ساله حسرت یکی مثل این خانوم ایکاررو میکنا اول ببین بعد بچه بده اخرش نشه یکی مثل این خدا پشت وپناه این ناز کوچولو باشه