2777
2789
خانوماشبیه افغانی هانیست 🤔

بسم الله یعنی اون بچه کنار بانک هم که دوستمون تعریف کردن افغان بوده ؟؟؟؟توروخدا یکم فکر کنید بعد حرف بزنید راجب یه ادم داریم حرف میزنیم ن نژادپرستی

میشه برای رفع گرفتاریم صلوات بفرستین😍😍😍😍😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الهی بمیرم کاش نمیومدم تو این تاپیک الان از غصه این دو خط سکته میکنم😭😭😭😭😭😭😭😭

منم قلبم سنگین شده همینجور اشکام میاد ای خدااااااا

میشه برای رفع گرفتاریم صلوات بفرستین😍😍😍😍😍

خدایا به چی قسمت بدم این فرشته های کوچولو رو بذار تو دامت منتظراااا 

که اینهمه ......

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭
منم قلبم سنگین شده همینجور اشکام میاد ای خدااااااا

😭دور از جون نکه بچه خودم چهار دست و پا راه میره یهو برگشتم نگاش کردم دلم تیکه پاره شد من بچم یخورده امشب تو حموم از اب ترسید دارم دق میکنم ببین اون مادر چ فشاری روش بوده مجبور شده چیکار‌کنه 

شده آیا ته یک شعر ترک برداری ....و من برای ابد در آنجایی که برای نخستین بار دیدمت جا مانده ام.
حالا منم اینو تعریف میکنم ولی به خدا اگه یه ذره هم دروغ بگم این اتفاق حدود بیست پنج سال پیش واسه یکی ...

هیچ کودکی حرام ... نیست. خیلی زشته این طرز حرف زدن ، اون دختر اشتباه و بد کرده و جواب محبت کسی رو با سنگدلی داده هیچ ربطی به بچه هایی که کسی رو ندارن نداره، لفظ بهتر به کار ببرید اتفاقی نمیفته

حالا منم اینو تعریف میکنم ولی به خدا اگه یه ذره هم دروغ بگم این اتفاق حدود بیست پنج سال پیش واسه یکی ...

یاد این مثل افتادم 

عاقبت گرگ زاده گرگ می شود    گر چه با آدمی بزرگ می شود

تو نی نی سایت  همه قدا بالای 170  وزن 65  هیکل ساعت شنی چشم سبز عسلی   نچرال و بدون عمل😀همه فامیل شوهر  بد و بی کلاس  خانواده خودشون عالی و بافرهنگ 😁اگه بگی وای چه زشتم عکس بزاری  همه میان دلداری و بهت ثابت میکنن  آنجلینا جولی  هستی وخودت خبر نداشتی 😂اگرم بیای بگی وای چقدر خوشگلم و عکس😎  اینقدر میکوبنت که باورت میشه سمندونی بیش نیستی😭  آهان یه چیزی هم یادم اومد   عاشق عکسن  حتی اگه عکس ملحفه  سفیدباشه  تازه کلی کو  کو   هم میکنن 😐هیچ وقت هم هیچ چیز  در سلیقه شون نیست 😩 یه سایت خطرناکه که هر کی واردش میشه   معتاد شده شدید  هیچ جوره هم ترک نمیکنه 😱 خلاصه در یک کلام  😆     نی نی سایت   سرزمین عجایب 😜

کاش در خونه ما هم ی دختر خوشگل میذاشتن😃😍😍😍

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴