2777
2789
تهران....خیابون نفت شمالی(ظفر)...ساعت 6 صبح

بمیرم الهی وای اعصابم ریخت بهم بعدش نمیدونی چی شد؟۰😞😞😞

برای سلامتی همسرم و بچه هام و خونه دارشدنمون با دلهای پاکتون لطفا یه صلوات😘😘😘😘

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من برعکسش هم شنیدم زنه بچه بغل تو مترو بوده یه خانومی میگه پام درد میکنه نمیتونم پاشم تا بشینی ولی می خوای بچه رو بده بغلم زنه هم میده ایستگاه که میرسن خانوم غریبه بچه بغل فرار میکنه مادر واقعیه اصلا قفل میشه 

تو نامه نوشته ک توروخدا ازم بچم مراقبت کنین من یه مادرم لطفا به بهزیستی هم ندین ، بعد پنج روزه بدنیا ...

بمیرم الهی

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞
هیچ کودکی حرام ... نیست. خیلی زشته این طرز حرف زدن ، اون دختر اشتباه و بد کرده و جواب محبت کسی رو با ...

چندتا پست پایین تر گفتم که اصلاااا با بقیه ی بچه های این مدلی کاری ندارم و منظورم با اینا نیست و همون اندازه که اون دختر مقصره بیشتر از اون  اون آقا مقصره 

من شیعه ام و توی دین من اومده که فرزند نامشروع حروم زاده محسوب میشه (منظورم از این جمله هییییییچ شخص خاصی نیست ) حالا شماهم هر دینی که هستی باش میتونی قواعدتو تو صحبت و زندگی برای خودت نگه داری 

یا رومی رومی یا زنگی زنگی  زندگی اینجوری راحت تره تا اینکه آدم سرشار از دورویی باشه 

من 9 ساله بچه دار نمیشم این مورد رو ببینم سخته دل بکنم از بچه عاقبت این بچه چی میشه خدا 

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞
دو ماه پیشه...یه لباس مندرس...یه شلوار نیمه دراومده...با کیسه زباله هم پوشک شده بود

توروخدا دیگه نگو خدایا چرا کاری نمیکنی😭

چشام سگ داره...ولی از این گوگولی پاکوتاهاست بلد نیست پاچه بگیره🤗🤗

پس اون بچه رو چی میگید که ولش کرده بودن لخت تو بیابون هنوز بندنافش نیفتاده بود رو بدنش پر از جای دندون حیوون بود مرده بود یعنی جیگرم اتیش گرفت

اون دستکش سیاها دستِ کیه؟؟؟؟

مگه من چقدر باید آرزوهام کشته شن 😔🤕هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ی زخم نمیخراشیم ، ما خوبی او به خلق گوییم تا هر دو دروغ گفته باشیم✌😂 من از نزدیک بودن های دور میترسم... وقتیفاصلهنباشهسختمیفهمی :/ اندکی صبر سحر نزدیک است ...  
یا خدا یعنی حیوانات گازش گرفتن بچه رو؟

اره طفلی گوشه دهنشم خونی بود سرچ کن تو گوگل میاد عکسش البته اگه دلشو نداری نبین😔