2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

۳۹ ولی هیج دردی ندارم😐

خوب عزیزم‌توصیه ای من به‌شما    اول پاشو خونت رو  تمیز کن شیو کن حمومت رو بکن بعد ساکت اماده باشه بعدش یکم‌قر درشت بده قر بده یکم برقص یکی دوتا خیلی ارون‌دراز‌نشت برو‌ طوری که اصلا نیای بالا فقط یکم‌فشار‌بیاد بعدش دوباره مثل این‌ورزش ها قر درشت که قشنک خم‌شی خودتم بکن کسیه ای ابت پاره میشه

خودم‌اینحوری شد ولی خونم کثیف بود   

خوب عزیزم‌توصیه ای من به‌شما     اول پاشو خونت رو  تمیز کن شیو کن حمومت رو بکن بعد س ...

🤣🤣🤣🤣🤣شاید باورت نشه ولی من بپر بمر‌میکنم درحد چی🤣🤣🤣ولی انگار ن انگار😐تازه بعدش بچه انقد تکون میخوره حس میکنم خوشحال میشه🤣🤣🤣جالبیش اینجاس عفونتم دارم باید راحت پاره شه کیسه ولی میگه خودتم بکشی پارره نمیشم تامام😐🤦🏻‍♀️

سلام دیگه کم کم نزدیک اذانه ازهمه بارداراخواهش میکنم برای من وهمه منتظرانی نی دعاکنن برای منم خیلی خیلی دعاکنین که خدابه زودی به منم یه نی نی بده..انشاءالله همه حاجت روابشن..التماس دعادارم ازهمه

سلام شماکه داری امضای منومیخونی میشه برای رسیدن به حاجتم یه توحیدبخونی و3تاصلوات بفرستی   من هنوزنی نی ندارم این اسم کاربریمم به این دلیل گذاشتم که درآینده ای نزدیک من وعشقم مامان وبابایه یه 3قلوخوشکل میشیم      واین تیکربارداریم نیست تیکررسیدن به آرزومه    
🤣🤣🤣🤣🤣شاید باورت نشه ولی من بپر بمر‌میکنم درحد چی🤣🤣🤣ولی انگار ن انگار😐تازه بعدش بچه انقد تکو ...

عزیزم خوب حتما وقتش نیس دیگه زوده یکم صبر‌کن یکی‌دو هفته ام تو‌که ۹ماه صبر کردی ۲هفته ام‌روش