2777
2789
عنوان

شوهرم مخالفت میکنه چجوری راضیش کنم

232 بازدید | 30 پست

فرداشب عروسیه میگه نرو هرمناسبتی باشه نه تو دهنشه ۹ساله باهاشم ولی این اخلاقشودوست ندارم شایدبعدابگه برو ولی چه فایده امشب که گفت فرداشب نمیذارم اخه چرااینجورن دلیل قانع کننده ای هم نداره اول گفت کارت دعوتت کو نشونش دارم

خدايا شکرت ان شاالله هرچي خيره همون پيش بياد 

دوست دارم درکم کنه بگه برو از ته دل راضی باشه من بیشترمواقع به حرفش گوش میدم شب جایی نمیرم که توخونس و....

چراهمیشه موقع یه مناسبت میزنه تو ذوق من همیشه بهونه میاره خستم بنظرتون فردا که صبح میره سرکار تاشب جیکارکنم اززنگ‌زدن وتلفن هم خوشش نمیاد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دوست دارم درکم کنه بگه برو از ته دل راضی باشه من بیشترمواقع به حرفش گوش میدم شب جایی نمیرم که توخونس ...

دفعه بعد که جایی دعوت شدی اجازه نگیر ازش . مثلا بگو واسا فلان مراسم دعوتم بنظرت کدوم لباسم بهم میاد بپوشم؟ 

یه جورایی در مقابل عمل انجام شده قرار بده

دیگه انقدر گفتیم کروناست از این کارا نکنید کف کردیم 😯

مشکل من از قبل کروناهم بود حالا لااقل بهونه کرونا دستمه

دفعه بعد که جایی دعوت شدی اجازه نگیر ازش . مثلا بگو واسا فلان مراسم دعوتم بنظرت کدوم لباسم بهم میاد ...

اینکارو یبار کردم میگه کی اجازه میده بری اگه بری زنگ میزنم با مامان بابات ....دعوادرست میکنم تهدیدمیکنخ

آدرس عروسی رو بده لو بدیم خدایا امان از خودخواهی اون وقت میگیم کرونا بره

عزیزم من کلا نمیرم زیاد جایی میخوام مشکلوحل کنم من اصلا فرداشبم نرم طوری نیس پس لطفا قضاوت نکنید من تواین کرونا ۲تاعروسی هم بود اصلانرفتم توقرنطینه ازخونه اصلا بیرون نیمدم

اینکارو یبار کردم میگه کی اجازه میده بری اگه بری زنگ میزنم با مامان بابات ....دعوادرست میکنم تهدیدمی ...

اونموقع به زبون بگیر . بگو شوهر خوشگلم ، آقامون سرورم ...اجازه میده

یه جورایی رامش کن

[QUOTE=170824117]مشکل من از قبل کروناهم بود حالا لااقل بهونه کرونا دستمه[

تو این مریضی که رفتن نداره ولی در کل یه بار بشینید با هم صحبت کنید، گله نکنید که سریع گارد بگيرن ولی با درد و دل کردن احساس و انتظارتون رو مطرح کنید به نظر من جواب میده، من شخصا از این طریق به خیلی از خواسته هام رسیدم البته به منطقی بودن و نبودن همسرتون خیلی بستگی داره  

امضا خدا پای تمام آرزوهات😍😍
اونموقع به زبون بگیر . بگو شوهر خوشگلم ، آقامون سرورم ...اجازه میده یه جورایی رامش کن

مرسی گلم امتحان میکنم شادباشی فردا ک خونه نیس تاشب بعدش هم اگه دیگه با خواهرم دعوتیم اونابرن منو کی ببره