2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اخی الاهی مثبته فداتشم مبالکه خیلی مراقب خودت باش اوایل بارداریته زیاد کارنکن بیشتر استراحت کن خوشکل ...

هنوز ب میلاد نگفتم همش گفتم بی بی چک ها خرابه 😟گفتم اول مطمعن بشم بعد 

💜🫀
https://uupload.ir/files/gt8h_img-20201229-wa0059.jpg

مبارکت باشه گلم. توروخدا برای منم دعا کن انشالله بزودی باردار بشم

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
😍😍😍😍وای من غش کردم هر سه تاش همینطور خط انداخت 

ای جاااااانم هر چه سریع تر برو آزمایش خون بده تا خیالت تخت تخت بشع عشقم ی سوال ببخشید هر ساعتی از روز بی بی بزنیم درست در میاد؟ من جفت وسط روز زدم منفی بود فردا صبح میخام بزنم با اولین ادرار ایشاللع منفی باشه اخه من عقدم زشته برا نی نی دار شدن 

تشون و که زندگی من و خراب کردن تو 19سالگی مطلقه شاید چند وقتی رو .روزای سختی رو بگذرونم ولی من هنوز جوونم. شروع میکنم از نو یادم میره رفتی تووووو
هنوز ب میلاد نگفتم همش گفتم بی بی چک ها خرابه 😟گفتم اول مطمعن بشم بعد 

برو ازمایشم بده سوپرایزش کن

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉