2733
2734
ملوس جان، من دیروز درجه رو کم کردم، کیکم عالی‌ شد، ولی‌ زمان رو کم نکردم چون همیشه فرم بیشتر زمان میبره برای پخت کیک از اون چیزی که تو دستورش گفته.
وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢

خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍

بیا اینم لینکش

ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

من این هفته کیک درست کردم با کانوکشن سولاردوم که فر برقی هست. روی کیک برشته شد و وسطش خام موند با دمای 180 و زمان 40 دقیقه. با همین زمان درجه رو کم کنم درست میشه؟
مهاجرت شروع دوباره ای برای من بود
2728
راستش من اصلا نمی‌دونم کانوکشن سولاردوم چجوریه! ببخشید نمی‌تونم کمکت کنم. ولی‌ سوالت رو تو این تاپیک بپرس، حتما جواب میگیری... http://ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=500815&PostID=37303335#37303335
وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
2738
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

کثافت

charming851 | 18 ثانیه پیش
2687
2730