2726
ملوس جان، من دیروز درجه رو کم کردم، کیکم عالی‌ شد، ولی‌ زمان رو کم نکردم چون همیشه فرم بیشتر زمان میبره برای پخت کیک از اون چیزی که تو دستورش گفته.
وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥

 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷

من این هفته کیک درست کردم با کانوکشن سولاردوم که فر برقی هست. روی کیک برشته شد و وسطش خام موند با دمای 180 و زمان 40 دقیقه. با همین زمان درجه رو کم کنم درست میشه؟
مهاجرت شروع دوباره ای برای من بود
2728
راستش من اصلا نمی‌دونم کانوکشن سولاردوم چجوریه! ببخشید نمی‌تونم کمکت کنم. ولی‌ سوالت رو تو این تاپیک بپرس، حتما جواب میگیری... http://ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=500815&PostID=37303335#37303335
وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
2730