شیسا1 مدیر استارتر عضویت: 1392/02/20 تعداد پست: 5914 عنوان کدبانوهایی که از فر برقی استفاده میکنین، این نکته رو میدونستین؟!؟! 329 بازدید | 8 پست منبع: http://nakhost5486.blogfa.com وقتی کسی اندازه ات نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن... 1393/06/09 | 10:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
Malo0o0os عضویت: 1391/06/05 تعداد پست: 1618 با کم کردن زمان و درجه که توی کیک خام تر از قبل میمونه!! مهاجرت شروع دوباره ای برای من بود
شیسا1 مدیر استارتر عضویت: 1392/02/20 تعداد پست: 5914 ملوس جان، من دیروز درجه رو کم کردم، کیکم عالی شد، ولی زمان رو کم نکردم چون همیشه فرم بیشتر زمان میبره برای پخت کیک از اون چیزی که تو دستورش گفته. وقتی کسی اندازه ات نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
Malo0o0os عضویت: 1391/06/05 تعداد پست: 1618 من این هفته کیک درست کردم با کانوکشن سولاردوم که فر برقی هست. روی کیک برشته شد و وسطش خام موند با دمای 180 و زمان 40 دقیقه. با همین زمان درجه رو کم کنم درست میشه؟ مهاجرت شروع دوباره ای برای من بود
Malo0o0os عضویت: 1391/06/05 تعداد پست: 1618 خام نموندا ولی خمیر بود چون چاقو زدم وسطش چیزی به چاقو نچسبید اما وقتی سرد شد و بریدم دیم خمیره مهاجرت شروع دوباره ای برای من بود
شیسا1 مدیر استارتر عضویت: 1392/02/20 تعداد پست: 5914 راستش من اصلا نمیدونم کانوکشن سولاردوم چجوریه! ببخشید نمیتونم کمکت کنم. ولی سوالت رو تو این تاپیک بپرس، حتما جواب میگیری... http://ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=500815&PostID=37303335#37303335 وقتی کسی اندازه ات نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
Malo0o0os عضویت: 1391/06/05 تعداد پست: 1618 کانوکشن سولاردوم همون فر برقی هست مهاجرت شروع دوباره ای برای من بود
شیسا1 مدیر استارتر عضویت: 1392/02/20 تعداد پست: 5914 مارکش بوش هست عزیزم ولی مدل دقیقش رو نمیدونم. وقتی کسی اندازه ات نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...