2737
2734
ملوس جان، من دیروز درجه رو کم کردم، کیکم عالی‌ شد، ولی‌ زمان رو کم نکردم چون همیشه فرم بیشتر زمان میبره برای پخت کیک از اون چیزی که تو دستورش گفته.
وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من این هفته کیک درست کردم با کانوکشن سولاردوم که فر برقی هست. روی کیک برشته شد و وسطش خام موند با دمای 180 و زمان 40 دقیقه. با همین زمان درجه رو کم کنم درست میشه؟
مهاجرت شروع دوباره ای برای من بود
2731
راستش من اصلا نمی‌دونم کانوکشن سولاردوم چجوریه! ببخشید نمی‌تونم کمکت کنم. ولی‌ سوالت رو تو این تاپیک بپرس، حتما جواب میگیری... http://ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=500815&PostID=37303335#37303335
وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
2738
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
2730
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز