2777
2789

دو طرف مستقل هستن 

اولش میدونن اخرش حتما ازدواج نیس

پیله و پیگیر نیستن ک طرفو کلافه کنن هی چرا جوایمونمیدی جرا کم چت میکنی چرا رفتی اونجا چرا میری توالت چرا شامپوت فلان نیس اه

کاربری برای دو نفره جهت اطلاع کاراگاه ها .و خانومی که بهم تهمت دروغ گویی میزنی مگه من تلپیک جنجالی میزنم نهایت تاپیکای این کاربری برای کنکور و روابط با همسره دیگه اینهمه تهمت و قضاوت برای چیه 😑   نی نی سایتی ها با ارزش ترین ادمایی هستن که اطرافم داشتم و به مهربونیتون هیچ جای دیگه ای نیست دوستتون دارم ❤🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم رابطه ما پخته یا نه

ولی دعوا وجود نداره

گفتگو هست

اونم وقتی دو طرف سیر و راحت و غیر عصبانی باشند 

هر دو خودمون‌رو دوست داریم

هر دو برای خودمون فضای امن و شخصی داریم

با هم زیاد حرف میزنیم

و مسایل رو بررسی میکنیم 

دغدغه رشد فردی و دیگری رو داریم 

هدفمند هستیم 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

تو یه رابطه پخته اول خودتو دوست داری بعد طرفت 

برای خودت زندگی مستقل داریدرامد داری  منبع شادیت خودتی نه پارتنرت  همیشه آویزون طرف نیستی خودت برنامه ها و پیشرفت خودتو داری و به پارتنرت کمک میکنی 

یه رابطه پخته ویژگی منفی همو مینشاسن یا درست میکنن یا باهاش کنار میان 

به عقاید هم احترام میزارن 

لوس قهر بچه بازی توش نیست البته دعوا پیش میاد گاهی باز  

همو درک میکنن 

بهم اخترام میزارن عشق محبت 

در کل رابطه ای پخته است که آرامش توش باشه 

یه رابطه‌ ایه که شعله شو  نباید کم یا زیاد کنی😅

یعنی همه چیز حد تعادل و میانه اش ، خوبه

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...