2454
2445
عنوان

تاپیک وزن مربوط به چالش ( بامدادخمار )

| مشاهده متن کامل بحث + 23338 بازدید | 1314 پست

بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید،

خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان 

داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مروارید سیاه 

وزن شروع      هفته قبل       وزن امروز        وزن هدف.                    ۱۰۸.                ۹۸.                ۹۵.               ۷۵.

وزن اولیه ۹۰.۵                                                                  وزن امروز 83                                                               وزن هدف ۶۹                                                      
2442
سلام من هم میخوام با شما همراه بشم تایپک ها رو هم خوندم چیکار کنم در اولین قدم 

سلام وارد تاپیک گروه بشید و با توجه به اضافه وزنتون به سرگروهتون بگید ک میخواید عضو بشین

وزن شروع:۵۵. وزن هدف:۴۷. با تاپیک بامدادخمار حتما میتونم😊💪💪💪💪تو نباید بخوای که لاغر باشی، تو باید بخوای اندام متناسب و سالم داشته باشی. باید تلاش کنی، بلند شو و ورزش کن.     وزن شروع:55. 🔓  هدف اول :50. 🔐   هدف دوم :۴۷  🔐   قد:۱۵۰. 🔔 وزن الان:۵۳👈۵۲

سلام سلام

وزن اولیه71

وزن هفته پیش70.5

وزن این هفته 68.6

آهای خوش اندامها سلام.                    گروه بنفش         من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:۶۹.۵____۶۸.۸____۶۷.۴  هدف اول:65     هدف دوم:60    هدف نهایی:55      تاریخ شروع رژیم140۱/۰۸/۲۱زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!
2456

منم میخوام عضو بشم 

منتها من ترازو ندارم 

شماهایی که ترازو ندارید چیکار میکنید؟😕

مشاور کنکورم .اگه مشکل مالی داری با هزینه کم مشاوره میدم(خودم دانش اموز دارم منتها این امکان رو برای این گذاشتم که مشکل مالی باعث نشه کسی نتونه پیشرفت کنه😊)

سلام...

وزن اولیه:۱۰۶

وزن الان:۹۸

وزن دلخواه: ۶۵

قد: ۱۶۷

به امید لاغری...

وزن اولیه: ۱۰۶😐 وزن فعلی: ۷۴🙂 وزن هدف: ۶۲😍          من به اهدافم میرسم💪🏻🔮  خوشحال میشم رمانمو دنبال کنی😍🌈  برای اطلاعات بیشتر کاهش وزنم روبینوم رو malakeabhaa@ ببین، همه چیو کامل توضیح دادم💙   دوست عزیزی که میخوای به روش سالم وزن اضافه کنی! درباره اونم توضیح دادم🦋 روش کاهش وزن: کالری شماری، حذف قندمصنوعی، فست فود، هله هوله، خوردن چربی سوز(قهوه،چای سبز،زیره،سرکه سیب) و ۸ لیوان اب، ورزش روزانه ۳۰ دقیقه الی بیشتر...  به هیچ عنوان درخواست دوستی از طرف اقایون قبول نمیکنم❌   مراقب باش...آن که درون من خفته است یک کودک نیست! یک عقرب است:) ممنونم که بهم انگیزه میدی،من کیف میکنم💙)