2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1047294 بازدید | 118822 پست
قربونت آره شاید هفته بعد ایشالله رفتم گروه سبز😉 ممنونم ازت😘

تو همینجوری پررقدرت بگیر اگه صد دویست گرم‌هم مونده بود باز برو سبز 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
🙈🙈😂😂  سخته ۵ تا بیشتر نتونستم 😂  چشممم  این هفته هر روز ۱۰ تا کافیه؟  م ...

نه دیگه پنج تا رو که میتونی خب تا پنج تا که میتونی خیلی تاثیر نداره بعد پنج تا که داری به سختی میری تازه تاثیر داره 

اره اینهفته ده تا برو هفته بعد هر چقدر تونستی زیادش کن حتی اگه دوتا بیشتر باشه ولی بهت فشار بیاد خوبه 

😘😘♥️♥️♥️♥️🙏🏼

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من در حالت عادی اصلا اشتها ندارم .حوصله خوردن ندارم .ولی وای به روزی که عصبی بشم یا یک لقمه چیز خوشم ...

میدونم چی میگی ولی جایگزین پیدا کن ‌ادم ها به همههه چی عادت میکنن 

سلام عزیزم تقریبا 4ماه و نیم قشنگ نصف شدم در ظاهر خداروشکر     هرکی میبینه فکر میکنه رژی ...

خیلی خوب کم کردی احسنت به این اراده 👌🏻

آره واقعا به جز روزای فست بقیش خیلی راحته خدا خیرش بده الهه جون رو 😍😘منکه چندین بار تلاش کردم کم کنم ولی نتونستم الان خداروشکر تو سه ماه و نیم ده کیلو کم کردم 💪🏻

ان شالله بقیشم کم کنی یه خانم فوق العاده خوشتیییپ بشی😍😁🥰🤗

سلام سرگروه جونم @سمیه1396       رقیبای گلم   @abremaman    & ...

سلام عزیزم😘😘♥️♥️♥️♥️ 

واااااااای چه کردی ترکوندی دمت گرررم افرین بهت.افتخار.میکنم#  😍😍👏🏼👏🏼👌👌♥️♥️♥️♥️

اع؟ زودتر میگفتین😬 من فکر کردم حتما باید یساعت باشه😂😂😂

حالا واسه چیزای دیگه انقدر حرف گوش کن و دقیق نیستیدا 😂😂

[QUOTE=171155379]سلام عزیزم😘😘♥️♥️♥️♥️ 

ممنون عزیزم. به لطف شما ما هم انگیزه میگیریم. 😘😘😘😘😘😘😘😘 قربونت عشقم 😍😍😍😘😘

اگر اینجوری پیش برم تا عید حسابی لاغر میشم 🤗🤗😍😍😍😍❤❤❤❤

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است ....

سلام 

من یه سوال داشتم

من هفته پیش ۴۹.۲ بودم

امروز ۵۱😱

با اینکه حدودا دو هفته قبل پریودم 

ولی به نظرم این امر افزایش غیر طبیعیه 

خوردن غذای سنگین تو شب قبل میتونه تا این حد تاثیر بزاره ؟

من چی کار کنم😭😱

حس امضا ندارم یونو   
سلام عشقم خوبي الهه يه سوال من روزه سومه پريودمه ديشب اخر شب بعده اون همه ابو چاي و غذا طاقت ن ...

سلام عزیزم بزنم بترکی عشقم 😒🔫 اخه تودیگه چرا تو پریود اخر شب بعد غذا و .. رفتی رو ترازو ؟؟ خودت فکر میکنی درسته ؟ 

هیچکدوم وزن هفته بعد ناشتا درسته 

آره خانوم گردنش بلند باشه خوب میشه ولی مردانه🤪

مردا به ما ربط نداره تو حوزه استحفاظی ما نیست 🥴