2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1047310 بازدید | 118822 پست
چن بودی باردار شدی الان چندی؟بوگو خواهر😂

عزیزم باکالری شماری از ۹۰ رسیدم ۷۷که باردار شدم

الآنم ماه هفتم هستم ودوباره نود شدم😥

ناگفته نماند از شروع ماه پنجم خیلی پرخوری کردم،غلط کردم😂

🌸🌸🌸🌸🌸فکرشو بکن! روزی که به خودت بگی تونستم💪 اون روز  : بهترین روز دنیاست🌸 🌸🌸🌸🌸

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ااااال چه جالب همزمان پست گذاشتیییم درباره وزن🤣🤣 اخه سه هفته ست شروع کردم.. یک دو کیلویی هفته اول ...

پس توازبرگزیدگانی انشاءالله همینطورعالی بزنی توگوشه چربیا🙏😍همون وزنی که دوبارنشون داده حساب کن ببینیم هفته دیگه چی پیش میاد💪💙💙

سلام عزیزم باریکلاااکاهشت مبارککک وپایداررر🎆🎉🎉🎇🎆🎉👏👏👏💃💃💃💃💃توتاپیک وزن هم بزاروزنتوفقط😘

چشم

مشاور کنکورم 👩‍⚕️گروه ابی💙وزن اولیه ۷۲💙وزن الان ۶۲/2۰۰💙وزن هدف اول ۶۸✔💙وزن هدف دوم ۶۴✔💙وزن هدف سوم۶۰💙زن هدف نهایی ۵۶ 💙 من می تونم 💪
به به به عالیه نگین جون.حرف نداری تو منم گزارش دادم تو تاپیک وزن. وزن هفته قبلم۷۵.۳۰۰ این هفته۷۳.۵۰ ...

اووووووه دختر گل کاااااشتی چیکار کردی ایقد خوب کم کردی😍

مگه تاپیک وزنم هس؟

هیـــــچ جݩگــــــي بیــن "ط" و دنیاي بیــرونت نیست؛ جݩگ اصݪـــي  بیــن  اراده و بهانه هاست.وزن شروع ۸۷😖😱 قد ۱۶۵ 🙃.هدف اول ←۸۲✔.هدف دوم←۷۷ ‌هدف سوم← ۷۲. هدف چهارم← ۶۷ .هدف پنجم← ۶۲ . هدف شیشم← 57.هدف اخر ۵۵. 300*86☜250*85☜300*84☜150*83.من به خودم یه حال خوب بدهکارم پس وظیفمه که به خواسته ها و ارزوهام برسم اونم فقط و فقط بخاطر حال دل خودم😇
سر گروه قشنگم.. قشنگِ مهربونم چون ترازو امروز بازی دراورد و دو تا وزن متفاوت نشون داد به تکرار؛ با ...

باشه عزیزدلم هرطورصلاح میدونی انشاالله هفته دیگه مشخص که شداون عدددومی باشه کلی خوشحال بشیم😍💃💃💃💃💃💃🎉🎇🎆🎊

سلام خانمای گل وزن شروع      وزن هفته قبل   وزن جدید     وزن هدف &nb ...

ای جوووون عالی😍😍😍😍😍👏👏👏👏

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

سلام گلم  اتفاقا قصد داشتم امروز اندازه بگیرم  اندازه گرفتم تگت میکنم ببینی 🌹

مرسی عزیزم .شاید سایزا باعث شه انگیزم برگرده، یکم سست شدم.اینم اندازه های من:

دور سینه۹۳

دور کمر۶۸

دور ناف۸۴

دور با سن ۹۵

دور ران۵۷

ساق پا۳۴

بازو۲۹

زندگی سالم و کاهش وزن(بامداد خمار)>گروه سبز  شروع :اول دی/قد۱۶۵،وزن اولیه۶۱،وزن فعلی ۵۹.۱،وزن هدف ۵۶.💖💪💪💪به زودی موفق میشم😉🥰
درسته عزیزم منم به فکر افزایش تثبیتم😊  موفق باشی دوست گلم 👍🏻🌹

همچنین 😍

من از دلخوشی های این زندگی ، مگه چی به جز حقمو خواستم...نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود .. 🤱🏻

@پاتیناژ عشقممممم عالی بودی مثله همیشههههه😘😍😍

کاهش وسبزشدنت خیلییییی مبارکههه مادر🎊🎆🎇🎉🎆🎊🎊💃💃💃💃💃💃.  توبینظیری.عزیزم# 😘💪

@زیتونپرورده سلام الهه جون برات یه دختربااراده آوردم😍💪💪💪

@آینازخانوووووووووم ‍  @طلاسفید ‍ خانمی منتظر یک بهمنم🥰🥰 @چوب_بستنی ‍ وزن کردی عزیزم. @ ...

منم وزن دارم هفته قبل 74 الان 73 و اندکی😂😂

منم موخوام برم دهه 60😒🐦

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

سلام گل من .گل کاشتیاااا از ۱۰۵ اومدی پایین تر عالیه 😇 اینم گزارش من وزن اولیه ۸۷ وزن هفته قبل ۸ ...

آفرین 👏👏👏👏باریکلا😍

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪