2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1047330 بازدید | 118822 پست

سلام خانمای گل

وزن شروع      وزن هفته قبل   وزن جدید     وزن هدف

۷۸                  ۶۹۹۰۰             ۶۹           ۶۵انشاءالله🌺

@زیتونپرورده  

@بامدادخمار  

@sanaz718 دوباره تگت کردم ذوق کنی😅😅

@sepiiiiiideh  

@آینازخانوووووووووم  

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام خانمای گل وزن شروع      وزن هفته قبل   وزن جدید     وزن هدف &nb ...

@آینازخانوووووووووم‍ 

@طلاسفید‍ خانمی منتظر یک بهمنم🥰🥰

@چوب_بستنی‍ وزن کردی عزیزم.

@آلاهیدا‍ بهتری خانمی؟

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!
وزن هفته قبل ۶۲٫۵_۶۳ این هفته ۶۲٫۵  البته روزه هستم و صبح غذا خوردم ناشتا نبودم با ۴ لیوان آب و ...

سلام عزیزم روزه ات قبول حق باشه التماس دعا🙏🙏😍😍

بااین حساب وزن این هفته ات کاذبه چون شرایط وزنکشی رونداشتی😍😍کاهشت مبارککککک وپایداررررر🎉🎇🎇🎆🎊💃💃💃🎊🎊💙💙💙💙

مرسی عزیز دلم 🌹 ۱۶۳ هستم

پس تقریبا هم قدیم 😍 هدفامون هم یکیه 🥰

همه بهم میگن ۵۰ کمه 😣 ولی به نظر خودم خوبه 

من از دلخوشی های این زندگی ، مگه چی به جز حقمو خواستم...نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود .. 🤱🏻
سللم آسنات جون ‌.من عادت ماهانه ام روز سوممه!وزن نمیکنم خودمو!

سلام عزیزم💙باشه گلم پس بروتوتاپیک وزن اینجوری بنویس.  وزن شروع...وزن هفته قبل....الان🎈.  هدف...

روزای پری روبااین بادکنک نشون میدیم😍

پس تقریبا هم قدیم 😍 هدفامون هم یکیه 🥰 همه بهم میگن ۵۰ کمه 😣 ولی به نظر خودم خوبه  

به منم میگن اما تصمیم واسه ۵۰ قطعیه 💪🏻💪🏻💪🏻راستی شما چند ساله هستید گلم؟😍

Null
@nafasi20    سلام عزيزم شروع ٩٢/٢٠٠ شروع چالش پاييزي ٨٦/٦٠٠ هفته قبل ٧٧/٨٠٠ امروز با ...

سلام خوشگل خانم😍کاهشتتت مبارککک وپایدار🎊🎊🎆🎇🎉💃💃💃💃💃.  کارت.بیسته# 💪

توتاپیک وزن هم بزارالهه صفحه۴۲۱تویه پست توضیح داده🌼🌼🌼.  

سلام ب روی ماااااهت گلم😍😍😍😘😘😘😘😘🐥🐥🐥🐥 صبحت بخیر و شادی😍😍😘😘😘 نه گریم گرفته🥺🥺🥺🥺 ه ...

قربونت عزیزمی😘😘😘😘

االهی عزیزم آره خیلی توسرماسخته😥

انشاءالله که درست بشه ودیگه هیچوقت لوله آبتون نگیره 🙏

پس تقریبا هم قدیم 😍 هدفامون هم یکیه 🥰 همه بهم میگن ۵۰ کمه 😣 ولی به نظر خودم خوبه 

سلام عزیزم،وزن الان شما وزن هدف منه تقریبا.سایزاتو داری که مقایسه کنم ببینم چقدر فرق میکنم برسم به وزن شما؟

زندگی سالم و کاهش وزن(بامداد خمار)>گروه سبز  شروع :اول دی/قد۱۶۵،وزن اولیه۶۱،وزن فعلی ۵۹.۱،وزن هدف ۵۶.💖💪💪💪به زودی موفق میشم😉🥰
@آینازخانوووووووووم ‍  @طلاسفید ‍ خانمی منتظر یک بهمنم🥰🥰 @چوب_بستنی ‍ وزن کردی عزیزم. @ ...

عالی کم کردی عزیزم😍😍همینجور با اراده ادامه بده 😙منم تشویق کن😉😉

منم بیصبرانه منتظرم😅😅 کِی بشه یکه بهمن ایییییی خداااااا

❤🧡💛💚💙💜🤎🖤
به منم میگن اما تصمیم واسه ۵۰ قطعیه 💪🏻💪🏻💪🏻راستی شما چند ساله هستید گلم؟😍

اره منم تصمیمم قطعیه اخه میگن تو تثبیت احتمال ۲ کیلو افزایش هست 😱

من ۲۱ سالمه عزیزم 🤗

من از دلخوشی های این زندگی ، مگه چی به جز حقمو خواستم...نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود .. 🤱🏻
سلام عزیزم،وزن الان شما وزن هدف منه تقریبا.سایزاتو داری که مقایسه کنم ببینم چقدر فرق میکنم برسم به و ...

سلام گلم 

اتفاقا قصد داشتم امروز اندازه بگیرم 

اندازه گرفتم تگت میکنم ببینی 🌹